Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dahl mister resten av sesongen

Røk korsbåndet mot Stabæk.

(Dagbladet.no): Svenske Henrik Dahl røk det framre korsbåndet i venstre kne da han ble skadd mot Stabæk søndag. Det bekrefter Lyns hjemmeside i ettermiddag.

Den svenske venstrekanten mister resten av sesongen, og trolig litt av neste.

- Det tar vanligvis fra 9 til 12 måneder å komme tilbake etter en sånn skade, men det er vanskelig å si helt konkret, sier Lyn-fysioterapeut Geir Kåsene til klubbens hjemmeside.

Dahl sier til NTB at han ikke legger opp på grunn av den alvorlige skaden.

- Jeg vet heldigvis hva som skal til for å komme tilbake og er innstilt på å gjøre jobben. Jeg skal tilbake på fotballbanen, sier Dahl.

Lyn-trener Henning Berg synes synd på 31-åringen.

- Han har vært strålende for oss i de kampene han har spilt. Etter beinbruddet han hadde ifjor har han vært flink til å komme seg tilbake, så dette er veldig synd for han, sier Berg til Lyn.no.

Med Dahl ute for sesongen, svensken kan også spille venstreback, har Lyn enda færre forsvarsalternativer. Også Tommy Berntsen er langtidsskadd, mens både Steven Lustü og Kristian Flittie Onstad soner karantene mot Sandefjord i kveld.

I går ville ikke Berg røpe hvem som stepper inn som stoppere i backfireren.

- Valget var ikke så vanskelig. Jeg føler meg ganske trygg på de valgene vi har tatt, sa Berg til Dagbladet.no i går.

• Din kommentar: Hvordan klarer Lyn seg uten de faste stopperne mot Sandefjord i kveld?

KAN MISTE ET HELT ÅR: Henrik Dahl tok det framre korsbåndet mot Stabæk søndag, dagen før han fylte 31 år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling