Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dahle Flesjå satser mot Rio-OL

Offensiv 41-åring.

MOT OL: Gunn-Rita Dahle Flesjå satser mot Rio-OL om halvannet år. 
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
MOT OL: Gunn-Rita Dahle Flesjå satser mot Rio-OL om halvannet år. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer

Terrengsyklisten Gunn-Rita Dahle Flesjå har forhandlet fram sin beste toårskontrakt noensinne i en alder av 41 år.

Den nye avtalen med Merida sikrer Dahle Flesjås satsing mot Rio-OL i 2016. Opprinnelig hadde hun planer om å legge opp, men de er nå blitt lagt bort.

- Jeg er stolt av det vi har fått til så langt, og glad for at Merida har belønnet oss med en ny toårskontrakt. Det er jo dette jeg vil, sier Dahle Flesjå til Stavanger Aftenblad.

Hun gjorde forhandlingene om sin nye kontrakt på egen hånd. Selv om hun gjerne skulle sett at den var mer lukrativ, mener 41-åringen at den holder til å opprettholde satsingen.

- Det er ganske tøffe tak, og resultatet var ikke fullt så bra som jeg hadde håpet. Jeg er nok fortsatt litt for snill i slike settinger. Men jeg har blitt tøffere med årene, og er glad for at den nye kontrakten er den beste jeg har skrevet noensinne.

Den nye avtalen garanterer Dahle Flesjå en fastlønn. Hun får også bonuser for gode resultater.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling