BEST: Laura Dahlmeier avgjorde på siste skyting i duell med Anastasiya Kuzmina og kunne juble for seier på jakstarten i Grand Bornand. FOTO: AFP PHOTO / FRANCK FIFE/NTB SCANPIX
BEST: Laura Dahlmeier avgjorde på siste skyting i duell med Anastasiya Kuzmina og kunne juble for seier på jakstarten i Grand Bornand. FOTO: AFP PHOTO / FRANCK FIFE/NTB SCANPIXVis mer

Dahlmeier vant i Grand Bornand

Dahlmeier vant jaktstarten, ingen norske i teten

Tiril Eckhoff klatret opp til 24.-plass og ble beste norske.

Utgangspunktet var mildt sagt elendig for de norske skiskytterjentene. Fredag var Tekla Brun-Lie på 38.-plass det beste Norge fikk til på verdenscupsprinten. Eckhoff endte helt nede på 50.-plass.

Sett med norske øyne var det dermed ingen spenning i tetkampen. Eckhoff kunne i det minste glede seg over å ha klatret 26 plasser. Hun hadde totalt tre bom i løpet av fire skytinger på jaktstarten.

Marte Olsbu ble nest best av de norske med sin 45.-plass. Hun noterte seg for fire bomskudd. Brun-Lie måtte ut i tre strafferunder og ble nummer 48.

Dahlmeier kunne juble for sin første individuelle verdenscupseier siden mars. Tyskeren holdt seg til kun ett bomskudd og slo Anastasiya Kuzmina fra Slovakia med 14 sekunder.

Kuzmina hadde over halvminuttet å gå på etter fredagens sprintseier, men fire bom på standplass ødela mulighetene for nok en seier.

Italienske Lisa Vittozzi tok tredjeplassen lørdag.

(NTB)