Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Daily Express: - Zlatan ferdig i United

Zlatan Ibrahimovic har fått beskjed om at Manchester United ikke vil tilby ham ny kontrakt når hans avtale løper ut ved månedsskiftet, skriver Daily Express.

FERDIG?: Zlatan Ibrahimovic med krykker etter at lagkameratene i Manchester United vant europaligafinalen. Nå skal svensken ha fått beskjed om at hans tid i klubben er over. Foto: Pontus Lundahl, TT / NTB scanpix
FERDIG?: Zlatan Ibrahimovic med krykker etter at lagkameratene i Manchester United vant europaligafinalen. Nå skal svensken ha fått beskjed om at hans tid i klubben er over. Foto: Pontus Lundahl, TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den britiske avisa viser til ikke navngitte kilder i klubben. De hevder at det ville være økonomisk galskap å forlenge en avtale som gir 35-åringen en ukelønn på nesten 4 millioner kroner all den tid kneskaden hans ventes å koste ham halve neste sesong.

Ibrahimovic har hatt over 200 millioner kroner i årslønn i United.

Støttet kameratene

Han scoret 28 mål på 46 kamper og hjalp klubben å vinne Community Shield og ligacupen. Han pådro seg en alvorlig skade i kvartfinalen i europaligaen og mistet resten av sesongen.

Svensken var på plass for å støtte lagkameratene da United vant europaligafinalen i Solna og sikret seg plass i mesterligaen, men han får ikke selv være med på det.

Ifølge Daily Express sluttet bookmakeren William Hill fredag å ta imot veddemål på om svensken blir eller ikke, etter at flere store spill på Zlatan-exit ble plassert i Manchester.

Rooney på vei ut

Spillerens agent Mino Raiola har også uttalt seg i retning av at Zlatans United-karriere er over. Nå skal manager José Mourinho og den øvrige klubbledelsen ha rettet sine øyne mot andre spisser, som Romelu Lukaku, Álvaro Morata og Andrea Belotti.

En annen United-spiss som skal være på vei ut er Wayne Rooney, som søndag spiller det som kan bli hans siste hjemmekamp på Old Trafford. Det skjer i testimonialkampen for Michael Carrick.

Hele Norges coronakart