Dakar-vinner fullførte med kragebein ute av ledd

Ullevålseter på sterk 4. plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ny god etappe for Pål Anders Ullevålseter, inn i Mauretania i dag. 37-åringen kjørte inn til årsbeste, en fjerdeplass på den sjette etappen i Dakar-rallyet.

Ullevålseter kom i mål fem og et halv minutt bak den chilenske etappevinneren Carlo de Gavardo. Totalt har nordmannen avansert til åttendeplass, opp ytterligere en plass i sammendraget. Det er over 42 minutter opp til Marc Coma i tet.

Mest oppmerksomhet på dagens etappe gikk til Cyril Despres, som vant hele ørkenrallyet i fjor. Franskmannen krasjet underveis i dag, men kom seg opp på sykkelen igjen.

Den offisielle Dakar-sida forteller at motorsykkelføreren kjørte resten av strekningen med et kragebein ute av ledd. Sammenlagtleder Coma var i ei gruppe sammen med Despres da han rivalen fikk et ublidt møte med underlaget.

Spanieren satte i gang løpsalarmen, mens Despres reparerte sykkelen sin før han fortsatte de 17 milene inn til mål.

Selv med uhellet og kragebeinet fikk Despres en sjuendplass i dag. Han er nummer to sammenlagt. Det var en medisinsk undersøkelse i Zouerat som viste at 31-åringens kragebein var ute av ledd. Selv trodde fjorårsvinneren at han hadde pådratt seg brudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer