Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dale Oen til VM-finale

Fornøyd med tida, men ikke svømmingen.

Alexander Dale Oen er klar for finalen på 100-meter bryst i kortbane-VM i svømming i Shanghai i Kina. Likevel var han misfornøyd med svømmingen sin i semifinalen onsdag.

Dale Oen ble nummer tre i sitt semifinaleheat og svømte inn til den sjette beste tiden av de 16 semifinalistene. Oleg Lisogor fra Ukrania var raskest med tiden 58,32.

Men bergenseren Dale Oen var ikke fornøyd med svømmingen sin i semifinalen.

- Jeg er fornøyd med tida (59,42), men ikke med måten jeg svømte på. Det ble for urytmisk. Nå skal jeg bare konsentrere meg om å finne flyten i finalen, sa Aleksander Dale Oen til NRK etter at finaleplassen var klar onsdag ettermiddag norsk tid.

Finalen svømmes torsdag - for øvrig samme dag som bergenseren fyller 21 år.

Anne-Mari Gulbrandsen satt ny personlig rekord i sin semifinale på 50 bryst med 31,56 og tok med det en 10. plass. Det var 18 hundredeler fra finaleplass.

(ANB)

VM-FINALE NESTE: Alexander Dale Oen svømmer i morgen VM-finale, på bursdagen. Foto: SCANPIX
VM-FINALE NESTE: Alexander Dale Oen svømmer i morgen VM-finale, på bursdagen. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling