Dalglish: - Liverpool vender ikke Suárez ryggen

Klubblegenden tror han spiller i rød drakt neste sesong.

MENER HAN BØR BLI: Kenny Dalglish hentet Suarez til Liverpool, og mener klubben ikke kan snu ryggen til ham nå. Foto: AP /Tim Hales/ NTB Scanpix
MENER HAN BØR BLI: Kenny Dalglish hentet Suarez til Liverpool, og mener klubben ikke kan snu ryggen til ham nå. Foto: AP /Tim Hales/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kenny Dalglish var mannen som hentet Luis Suárez til Liverpool i 2011. Han tror ikke klubben kvitter seg med den kontroversielle storscoreren.

Suárez er igjen straffet for å bite en motspiller. Torsdag ble han ilagt en fire måneder lang utestengelse fra all fotball for biteepisoden mot italienske Giorgio Chiellini.

Det er tredje gang den uruguayanske stjernespissen må sone karantene for biting. Han ble straffet som spiller i Ajax og Liverpool i henholdsvis 2010 og 2013.

Ansvar Tross for gjentatte episoder mener Dalglish at Liverpool også denne gangen skal slå ring rundt Suárez.

- Enkelte vil si at han gir mer trøbbel enn det han er verdt, men du vender ham ikke ryggen fordi han har gjort noe galt. Etter min mening har enhver klubb et ansvar når den henter en spiller, skriver Dalglish i en spalte for Daily Mirror.

- Strengt Den tidligere Liverpool-manageren synes det er feil av FIFA å nekte Suárez å spille klubbfotball fram til slutten av oktober.

- Det vil være et hardt slag for Liverpool å være uten Suárez de første månedene i den nye sesongen. Det virker strengt, spesielt ettersom Liverpool ikke har hatt kontroll på ham de siste ukene. Det er rart at klubben må lide for noe han har gjort på landslaget, mener Dalglish.

Suárez ble toppscorer i Premier League med 31 mål sist sesong.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer