Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Dalglish, Dalglish, Dalglish!»

- Det hjelper ingen, sier Hodgson om tribuneropene.

- KAN IKKE BLI LEI MEG: Deler av Liverpool-fansen ropte på klubblegende Kenny Dalglish under lørdagens kamp mot Stoke, der Liverpool tapte 0-2. Roy Hodgson sier han ikke kan la seg såre. Foto:  EPA/LINDSEY PARNABY
- KAN IKKE BLI LEI MEG: Deler av Liverpool-fansen ropte på klubblegende Kenny Dalglish under lørdagens kamp mot Stoke, der Liverpool tapte 0-2. Roy Hodgson sier han ikke kan la seg såre. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I Fulham hadde Roy Hodgson fansen i ryggen.

I Liverpool har han fått dem på nakken.

«Dalglish, Dalglish, Dalglish» ble ropt fra bortesvingen da Liverpool gikk på sesongens femte ligatap mot Stoke på lørdag, fra supportere som ønsker å se manageren bli avløst av klubblegenden Kenny Dalglish.

Hodgson selv sier han ikke kan tillate seg å bli såret av den slags tribuneoppførsel.

- Det er ingenting jeg får gjort med det. Jeg kan ikke bli lei meg hver gang fansen roper navnet til noen andre. Kanskje de bare er frustrerte fordi vi har tapt, og det er de i sin fulle rett til å være, sier han ifølge The Independent.

Forberedt på at ropene fortsetter
Etter tre strake triumfer, deriblant en 2-0-seier hjemme mot regjerende mester Chelsea, virket det som om Hodgson var på vei til å få laget på skinnene igjen.

Men så var de heldige som fikk med seg uavgjort mot dumpekandidat Wigan i midtuka. Og mot Stoke, som lå på nedrykksplass før lørdagens kamp, hadde Liverpool ingenting å stille opp med.

NESV-eier John Henry overøses angivelig med Twitter-oppfordringer fra Liverpool-fans om å fjerne Hodgson, og måten 63-åringen ordlegger seg på tyder på at han ikke akkurat føler seg trygg i jobben.

- Hvis klubben bestemmer seg for at de vil gi jobben til noen andre, må jeg bare akseptere det, sier han.

Hørte ikke fansens rop
Det eneste Hodgson kan love er at det vil komme flere skuffelser for fansen, for han innser at ropene på Dalglish trolig er kommet for å bli.

- Dessverre kan det hende de må gjøre det flere ganger denne sesongen, for jeg ser ikke hvordan vi skal gå gjennom en sesong og vinne hver eneste kamp.

Hodgson sier han ikke selv hørte fansens uttrykk for mistillit på Britannia, men han ser ikke hvordan det kan bidra til å løfte klubben vekk fra middelmådigheten.

Bare tre poeng skiller ned til nedrykksstreken når 13 ligakamper er unnagjort.

- Vi gjør så godt vi kan ut fra forutsetningene, og jeg vet ikke om den type synging hjelper noen. Men jeg hørte det ikke, og jeg er sikker på at det er mange fans som støtter oss og det vi prøver å få til, sier han til ESPN.

FANSENS FAVORITT: Tidligere storspiller og manager i Liverpool, Kenny Dalglish. Foto:  AFP PHOTO/PAUL ELLIS.
FANSENS FAVORITT: Tidligere storspiller og manager i Liverpool, Kenny Dalglish. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!