Dalglish etterlyser Liverpool-flaks

To strake tap i returen.

NY BLACKPOOL-SEIER: Ian Holloway sier at han ville anbefalt tvangstrøye dersom noen før sesongen hadde fortalt ham at laget ville slått Liverpool i begge kamper. Foto: AFP/PAUL ELLIS
NY BLACKPOOL-SEIER: Ian Holloway sier at han ville anbefalt tvangstrøye dersom noen før sesongen hadde fortalt ham at laget ville slått Liverpool i begge kamper. Foto: AFP/PAUL ELLISVis mer

(Dagbladet): Blackpool - Liverpool 2-1.

Ikke bare tapte Kenny Dalglishs Liverpool på Bloomfield Road i går kveld, det tradisjonsrike storlaget ble i samme slengen passert av de nyopprykkede oransjetrøyene på tabellen.

59-åringen startet sitt comeback med tap i FA-cupen på Old Trafford søndag, og Dalglish-effekten supporterne håpet på lot vente på seg også i går kveld.

Trenger flaks Selv tror skotten at nettopp trepoengere kan fikse det meste.

- Det finnes noe positivt å ta med seg fra denne kampen, men det som hjelper spillerne mest er å få noen seirer. Alle fotballag som noensinne har fått til noe trenger litt flaks, og for øyeblikket får vi kanskje ikke så mye av det.

- Men jo hardere vi prøver, jo heldigere er vi. Vi prøver hardt å snu lykken, sier Dalglish til Liverpools hjemmeside.

Det så bra ut for bortelaget da Fernando Torres banket inn ledelsen etter to minutter. Dalglish forklarer begge Blackpools mål med dårlig forsvarsarbeid.

Innsats Han ville ikke klage på at Liverpool ikke fikk straffe da en Blackpool-spiller handset, og mener i stedet at det meste av rødtrøyenes problemer kan fikses på treningsfeltet.

- Vi har en stor jobb å gjøre. Men hvis problemene er dine egne, så har du en god sjanse til å løse dem. Hvis et annet lag er mye bedre enn ditt, så kan du ikke det. Jeg var veldig fornøyd med å se innsatsen, sier Dalglish ifølge The Independent.

Harry Houdini En som var enda mer fornøyd i går kveld er Blackpool-sjef Ian Holloway, etter sesongens andre triumf mot Liverpool.

STUPHEADING: DJ Campbell nikket inn seiersmålet 20 minutter før slutt. Foto: AP/Tim Hales
STUPHEADING: DJ Campbell nikket inn seiersmålet 20 minutter før slutt. Foto: AP/Tim Hales Vis mer

- Hvis du hadde sagt til meg at vi skulle ta seks poeng mot Liverpool sesongen, så hadde jeg sagt at du var klin kokos. Jeg hadde bedt deg ta på tvangstrøya Harry Houdini kom seg ut av.

Holloways største stjerne er midtbanegeneralen Charlie Adams. Etter kampen ble manageren konfrontert med at både Aston Villa, Birmingham City, Stoke, Sunderland og Blackburn snuser på 25-åringen som kom fra Rangers sommeren 2009.

- De kan ta budene sine og dytte de opp der de ønsker det, hvis de tror han er verd tre og en halv millioner (pund). Jeg tror han blir hos oss til sommeren. Men hvis Manchester United ringer meg i morgen og gir oss et realistisk bud, så skal jeg vurdere det. Inntil det skjer, drøm videre.

SCORING: Fernando Torres ga Liverpool håp med et tidlig mål. Foto: REUTERS/Phil Noble
SCORING: Fernando Torres ga Liverpool håp med et tidlig mål. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer