Dalglish ikke tilbudt Liverpool-kontrakt

Klubbeieren avslører.

SUKSESSJEF: Kenny Dalglish er for øyeblikket managervikar i Liverpool, og han har ikke fått noe tilbud på tygge på. Foto: AP/Tim Hales
SUKSESSJEF: Kenny Dalglish er for øyeblikket managervikar i Liverpool, og han har ikke fått noe tilbud på tygge på. Foto: AP/Tim HalesVis mer

(Dagbladet): Kenny Dalglish har ikke takket ja til en toårskontrakt med Liverpool, og han er heller ikke blitt tilbudt en avtale over fire år.

Liverpool-eier John W. Henry rykker i dag ut for å sette en stopper for ryktene rundt mannen fansen kaller «King Kenny», og som er hyret ut sesongen.

- Den eneste diskusjonen vi har hatt med Kenny handlet om når vi skal starte diskusjonene, sier Fenway Sports Group-eier John W. Henry til Daily Telegraph.

At Dalglish er ønsket videre er temmelig sikkert. Da 60-åringen kom inn som Roy Hodgsons erstatter viste klubben nedrykksform. Under skotten har laget klatret kraftig og flørter nå med en tabellplassering som kan gi e-cupspill neste sesong.

På veien har Liverpool slått Manchester United og Chelsea. Dessuten har klubben fortsatt en trofésjanse i Europa League.

Klubbeier Henry varsler at klubben ikke vil være beskjedne når de har godt nytt å fortelle om arbeidsforholdet til King Kenny.

- Jeg regner ikke med at vi kommenterer dette ytterligere før vi har hatt diskusjonene, og har noe å annonsere. Alt som blir skrevet fram til dette er bare spekulasjoner, sier Henry.

Dalglish er inne i sin andre periode som Anfield-sjef. I den første ledet han klubben til tre ligatitler (1986, 1988, 1990) og to FA-cupseirer (1986, 1989).

SNAKKER OM Å SNAKKE: John Henry (t.h) avviser pressespekulasjoner om King Kenny. Foto: AFP/PAUL ELLIS
SNAKKER OM Å SNAKKE: John Henry (t.h) avviser pressespekulasjoner om King Kenny. Foto: AFP/PAUL ELLIS Vis mer