Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dalglish mener Liverpool må tilbake til Champions League

- Må ikke bli en vane at vi ikke kommer dit.

FORSTERKER: Charlie Adam er en av spillerne som er hentet inn for å styrke Liverpools muligheter til å komme tilbake til Champions League under Kenny Dalglish.Foto: SCANPIX/AFP/Joyce WOO
FORSTERKER: Charlie Adam er en av spillerne som er hentet inn for å styrke Liverpools muligheter til å komme tilbake til Champions League under Kenny Dalglish.Foto: SCANPIX/AFP/Joyce WOO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-manager Kenny Dalglish mener Liverpool ikke har råd til å være for mange år utenfor mesterligaen.

- Vi kom aldri dit sist sesong, men må sørge for at det ikke blir vane for framtiden, advarer Dalglish.

Liverpool kjempet mot nedrykk da Dalglish ble hentet inn som erstatter for Roy Hodgson i januar. Under den tidligere klatret rødtrøyene helt opp i kampen om mesterligaspill, men utgangspunktet var så håpløst at oppturen under skotten ikke var nok til å sikre spill i den gjeveste europacupen.

Liverpool har allerede hentet Jordan Henderson og Charlie Adam i sommer. Klubben prøver også å sikre seg Stewart Downing fra Aston Villa. De helrøde er også koblet til en rekke andre spillere når Dalglish skal bygge opp et slagkraftig mannskap.

- Det vil komme folk inn og andre folk vil dra. Det som skjer, vil skje, sier Dalglish foran treningskampen mot Guangdong Sunray Cave i Kina.

Skotten er som alltid taus og hemmelighetsfull når det kommer til rykter om spillere.

- Forhåpentlig blir det mer handling før overgangsvinduet stenger, men jeg vil ikke sitte her og gi der noen navn, sier Dalglish.

(NTB)