- Dalglish overbeviste meg om å gå til Liverpool

Suarez lot seg imponere av klubblegenden fra første stund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nykommer Luis Suarez brukte ikke mange minuttene på å sette seg i respekt hos Anfield-publikummet da han som første Liverpool-spiller siden Djibril Cissé i 2004, scoret i debuten for de røde.

På tross av manglende kamptrening og knapt med tid på å gjøre seg kjent med nye lagkamerater, viste uruguayaneren oppløftende takter i den drøye halvtimen han spilte i gårsdagens 2-0 seier mot Stoke.

I dag ble han presentert for media sammen med en annen kostbar offensiv forsterkning, Andy Carroll, på en pressekonferanse på Anfield.

Der fortalte Suarez om det sterke inntrykket manager Kenny Dalglish etterlot første gang de møttes, og skottens betydning for at han valgte å skrive under for Liverpool.

- Han er en person du respekterer fullt ut bare noen sekunder ut i samtalen, sier Suarez, ifølge Sky Sports.

Møtt med spanske gloser Dalglish møtte Suarez med noen innlærte spanske gloser, og selv om det ikke var særlig mer avansert enn «hei og velkommen», fikk det 23-åringen til å føle seg velkommen fra første stund. Samtidig som han forsto hvorfor Dalglish er blant dem som står høyest i kurs blant folket på Merseyside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer