Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dalglish sjokkert av Fowler-salg

Tidligere Liverpool-spiller og -manager Kenny Dalglish sier han ble sjokkert da Liverpool valgte å selge Robbie Fowler til Leeds.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fowler sa ja på 20 minutter

Dalglish synes det er trist at Robbie Fowler forsvinner fra de røde, men ber fansen om å ikke skylde på klubben for at de mister en av deres største helter.

Men han er sjokkert over at de lar ham gå til den argeste konkurrenten i Premier League hittil i sesongen.

- At Fowler forsvinner gjør meg mer trist enn sjokkert. Men det som kom som et sjokk var at klubben skulle bli enige med Leeds, en av de sterkeste konkurrentene om seriemesterskapet, sier Dalglish til Daily Mail.

- Det virker som å gi motstanderen en fordel og jeg håper bare at sjebnen ikke er så vond mot Liverpool at en av deres gjenværende spisser blir skadd i de nærmeste ukene.

Men Dalglish mener ikke at det er Liverpools feil at Fowler nå skifter beite.

- Robbie hadde problemer med å godta rotasjonssystemet som Gerard (Houllier) bruker på Anfield. Det var tydelig at han ikke likte å være et andrevalg bak Michael Owen.

I går kveld avslørte Blackburn-manager Graeme Souness, også han tidligere sjef i Liverpool, at han var nær ved å hente Fowler til Blackburn før Leeds fikk tilslaget.

- Det var veldig aktuelt for oss å kjøpe ham, men Leeds var førstevalget hans selv om vi var en god nummer to. Jeg har kjent Robbie Fowler siden han var en ung gutt, og jeg har alltid følt at han er den beste avslutteren i engelsk fotball. Jeg tror han vil bevise det nå i Leeds, sier Souness.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart