Dalglish skal få orden på Torres

- Han er fortsatt en toppspiss

Mangler glød: Fernando Torres Står bokført med 6 mål på 19 seriekamper denne sesongen. (AP Photo/Tim Hales)
Mangler glød: Fernando Torres Står bokført med 6 mål på 19 seriekamper denne sesongen. (AP Photo/Tim Hales)Vis mer


- Jeg gikk gjennom en verre periode enn dette som spiller. Jeg kan gi Torres råd og vil prøve å hjelpe han så godt jeg kan, uansett hva det måtte være, fortalte Dalglish til liverpoolfc.tv.  

Et av Liverpools problemer denne sesongen har vært måltørken til Fernando Torres. Det mest oppsiktsvekkende har imidlertid vært spanjolens kroppsspråk. Sutring og klaging på dommere og motspillere har vært varemerket denne sesongen.

Tidlig i sin Liverpool-karriere viste Torres et helt annet kroppsspråk på banen. Han lot beina gjøre jobben og gav seg ikke selv om det buttet litt imot.

Så kom skadene.

Denne sesongen har det virket som om spanjolen har gitt opp allerede før han entrer gressmatta.

En holdning som ikke hører hjemme på en fotballbane.

Kenny Dalglish er overbevist om at det er selvtilliten til Torres det er noe galt med, og skotten vet hva han snakker om. I 1980-81 sesongen scoret Dalglish kun 8 mål på 34 kamper for Liverpool. I samme sesong gikk han hele 16 kamper uten å score et eneste mål. Skotten er fortsatt overbevist om at Torres kommer sterkt tilbake denne sesongen.

- Han er fortsatt en toppspiss, en spiller alle frykter når han entrer banen.

Mange mener at kroppsspråket til Torres tilsier at han er frustrert, at han er misfornøyd med at Liverpool ikke har hentet noen store navn slik han ble lovet. Hovedpersonen selv sier at han ikke skal noen steder.

- Jeg tenker kun på Liverpool, og å redde sesongen vår. Jeg er profesjonell, og ønsker alltid å fullføre mine kontrakter. Jeg har ikke vurdert å forlate Liverpool, selv om det i fotball også avhenger av klubben, sa han til tabloidavisa The People nylig.

Fernando Torres har kontrakt med Liverpool til 2013.

Blackpool er ligaens dårligste hjemmelag med 2-2-3. Det er verdt å merke seg at laget har fått flere kamper utsatt i vinter, og dermed har spilt færre hjemmekamper enn resten av lagene i serien.

Liverpool er det tredje dårligste bortelaget i Premier League denne sesongen, og står bokført med 1-2-7. Laget må klare seg uten Steven Gerrard, som er suspendert i tre kamper.

Følg Blackpool-Liverpool live her.

Kenny Dalglish mener Torres kan være tilbake i scoringsform når som helst. Foto: REUTERS/Phil Noble
Kenny Dalglish mener Torres kan være tilbake i scoringsform når som helst. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer