<strong>TILBAKE I LIVERPOOL:</strong>&lt;&amp;V&gt; Kenny Dalglish er ansatt i Liverpools junioravdeling. Nå velger også sønnen Paul treneryrket. Foto: REUTERS/Phil Noble
TILBAKE I LIVERPOOL:<&V> Kenny Dalglish er ansatt i Liverpools junioravdeling. Nå velger også sønnen Paul treneryrket. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

Dalglish-sønn blir manager i USA

Overtar Tampa Bay Rowdies.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Paul Dalglish blir hovedtrener i amerikanske Tampa Bay Rowdies. 32-åringen er sønn av fotballegenden Kenny Dalglish.

Tampa skal spille i amerikansk 2. divisjon kommende sesong. Paul Dalglish fikk aldri kamper for Celtic og Liverpool, men ble kjøpt av faren Kenny til Newcastle i 1997.

Der fikk han 14 kamper og tre mål. Senere ble det spill i en rekke britiske klubber.

- Jeg har alltid ønsket å bli trener. Det har alltid fascinert meg. Som spiller skal du bare konsentrere deg om deg selv. Som trener har du mye mer ansvar. Du skal ta ut lag og velge taktikk. Det føles ikke som en jobb når du driver med det du elsker, sier Paul Dalglish.

Han vil alltid bli målt om mot farens suksess. Som fotballspiller er Paul Dalglish en parentes, mens pappa Kenny Dalglish er skotsk legende med store år bak seg i Celtic og Liverpool.

Som manager blir det også vanskelig å danke ut senior. Kenny Dalglish ledet både Liverpool og Blackburn til ligagull.

Paul Dalglish forteller at hans syn på fotball er preget av det sterke Liverpool-laget, trent av hans far, på slutten av 1980-tallet.

- Det var fotball slik jeg elsker det. Du hadde John Barnes, John Aldridge, Peter Beardsley og Ray Houghton. Jeg tror at folkene som kommer for å se mitt lag ønsker å bli underholdt, sier Paul Dalglish.

Tampa Bay er en fotballby. Byens NASL-lag på 1970- og 80-tallet trakk mye folk.

(NTB-Reuters)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer