<strong>SLUTTET FOR 19 ÅR SIDEN:</strong> Kenny Dalglish skal ha sett på mulige kandidater og ikke funnet en bedre manager enn seg selv. Foto: Reuters/Phil Noble
SLUTTET FOR 19 ÅR SIDEN: Kenny Dalglish skal ha sett på mulige kandidater og ikke funnet en bedre manager enn seg selv. Foto: Reuters/Phil Noble Vis mer

Dalglish vil bli Liverpool-manager

Skulle lete etter ny sjef.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Kenny Dalglish (59) er et kjært navn for de helrøde fra Anfield.  Skotten førte Liverpool til klubbens siste seriegull for 20 år siden.

Nå er «King Kenny» klubbambassadør og involvert i ungdomsarbeidet. I tillegg hjelper den tidligere toppscoreren klubben med å finne Rafa Benitez' etterfølger.

Han trenger kanskje bare å se i speilet.

Ifølge Daily Telegraph er han ikke uinteressert i jobben. Det skriver avisas kommentator Henry Winter, som det siste året har skrevet bok sammen med Dalglish.

- Jeg vet hvor mye han bryr seg om denne verdensberømte fotballinstitusjonen. Liverpool-styret må nå bestemme seg for om de skal høre med Dalglish om han vil ha jobben, eller fortsette med de aktuelle kandidatene som skal inkludere Fulham-manager Roy Hodgson, skriver Winter.

Dalglish var sjef i Liverpool fra 1985 til 1991, først som spillende manager. Han ble en suksess på nytt i Blackburn, klubben vant ligagullet i 1994.

Seinere mislyktes han både i Celtic og i Newcastle, og han har ikke trent et lag på 10 år.

Ifølge Daily Mail har Dalglish allerede gitt Liverpool-styret beskjed om at han ønsker å bli vurdert som kandidat til å overta etter Benitez.

<strong>NUMMER SJU:</strong> Kenny Dalglish var en Liverpool-legende også på banen. Foto: Dagbladet
NUMMER SJU: Kenny Dalglish var en Liverpool-legende også på banen. Foto: Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer