Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dalglish vil selge Meireles

Og Avram Grant advarer Villas Boas. Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet): Raul Meireles hadde en meget solid debutsesong i Premier League, og spilte totalt 50 kamper på Liverpools midtbane.

Til tross for en god sesong i rødt i fjor skal Kenny Dalglish være interessert i å kvitte seg med portugiseren. Juventus skal være interessert i å sikre seg den tidligere Porto-spilleren, og har angivelig tilbudt Filipe Melo i bytte med Meireles, ifølge The National.

Det skal Dalglish ha sagt nei til. Skotten vil ha penger for å forsterke forsvaret og angrepet, og med Jordan Henderson allerede kjøpt og Steven Gerrard snart klar etter et lenger skadeavbrekk vil det bli trangt på Liverpools midtbane kommende sesong.

Advarer Villas Boas Avram Grant advarer Andre Villas Boas, som tok over Chelsea tidligere i uken, om at han må levere resultater umiddelbart for å overleve som Chelsea-manager.

Israeleren overtok som Chelsea-manager etter Jose Mourinho i 2007, og tok klubben til Champions League-finale. Der ble det tap for Manchester United, og bare noen dager etter det sure tapet i Moskva fikk han fyken.

- Roman Abramovich er en mann som vil ha resultater, og han gir deg alt slik at du skal oppnå det. Han vil ha suksess så fort som mulig fordi han bruker mye penger på det, sa Grant til BBC i går.

Etter det har Grant vært i Portsmouth og West Ham - og rykket ned med begge.

MÅ LEVERE: Andre Villas Boas blir advart av Avram Grant om at han må levere resultater umiddelbart for å overleve som Chelsea-manager. Foto: AFP Photo / Francisco Leong / Scanpix
MÅ LEVERE: Andre Villas Boas blir advart av Avram Grant om at han må levere resultater umiddelbart for å overleve som Chelsea-manager. Foto: AFP Photo / Francisco Leong / Scanpix Vis mer

Villas Boas kan også miste Michael Essien og midtstopper Alex foran neste sesong. AC Milan er interessert, og har allerede forespurt seg om de to spillerne, ifølge Corriere dello Sport.

Diarra til Fulham Tidligere Real Madrid-spiller Mahmadou Diarra vil, ifølge Daily Star, til Martin Jols Fulham.

Senegalseren er uten kontrakt i øyeblikket, og vil komme vederlagsfritt til Brede Hangeland og Bjørn Helge Riises klubb etter fem år i den spanske hovedstaden.

Han fikk tre innhopp i La Liga i fjor, og elleve kamper totalt under Jose Mourinho.

Boateng vil bort fra City Jerome Boateng imponerte for Tyskland under VM i fjor, og ble kjøpt til Manchester City etter sluttspillet i Sør-Afrika. Denne sesongen har forsvareren imidlertid vært mye skadet, og de gangene han har spilt har han ikke overbevist.

De siste ukene har han blitt koblet tilbake til Bundesligaen, og Bayern München skal være interessert. Ifølge The Sun skal Boateng i samtaler med City-manager Roberto Mancini neste uke der han vil be om en overgang.

- Jeg konsentrerer meg om å trene, men håper på en snarlig løsning. Jeg tror en avtale kan gå i orden, skal Boateng ha sagt.

Arsenal jakter argentiner Arsenal har bare kjøpt Carl Jenkinson fra Charlton så langt denne sesongen, men ifølge Daily Mail er Arsene Wenger interessert i Velez Sarsfields Ricardo Alvarez

Alvarez er venstrekant, og Arsenal skal ha fulgt ham i over tre år. Tidligere i sommer var de i forhandlinger med Velez, men Arsenal mente at 11 millioner pund var for mye for «Ricky».

ADVARER: Avram Grant advarer Villas Boas. Foto: Reuters / Andrew Winning
ADVARER: Avram Grant advarer Villas Boas. Foto: Reuters / Andrew Winning Vis mer

Arsenal er også interessert i Blackburns Chris Samba og Phil Jagielka, ifølge samme avis.

Førstnevnte har ifølge flere britiske aviser i dag bedt Blackburn-ledelsen om å bli solgt dersom en større klubb kommer på banen.

TIL ARSENAL? Chris Samba skal være på Arsene Wengers ønskeliste. Foto: AP Photo / Tim Hales / Scanpix
TIL ARSENAL? Chris Samba skal være på Arsene Wengers ønskeliste. Foto: AP Photo / Tim Hales / Scanpix Vis mer