Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dallas halvveis til drømmen

To seire unna NBA-tittelen.

Basket-laget Dallas Mavericks er halvveis til sitt aller første NBA-mesterskap.

Natt til mandag slo de Miami Heat for andre gang på rad i finalen som spilles best av sju kamper, og er dermed to seirer unna tittelen i den amerikanske basketserien.

Kun to ganger i NBA-historien har et lag som har ligget under med 0-2 i kamper vunnet finalen. Det skjedde med Boston i 1969 og Portland i 1977.

I kampen natt til mandag puttet Dirk Nowitzki 26 poeng og tok 16 returer, Jerry Stackhouse satte 19 poeng, mens Josh Howard fulgte opp med 15.

Like viktig var det at Dallas-forsvaret klarte å stoppe giganten Shaq ONeal, som til slutt ble satt på benken. Han endte opp med usle fem poeng, hans dårligste score i en sluttspillkamp.

- Ingen kan stoppe Shaq alene, og hele laget gjorde jobben, sier Nowitzki.

Tredje finalekamp spilles natt til onsdag i Miami.

(ANB)

28 POENG: Dirk Nowitzki ble Dallas\' toppscorer med 28 poeng. Foto: AP
28 POENG: Dirk Nowitzki ble Dallas\' toppscorer med 28 poeng. Foto: AP Vis mer
GÅR IKKE VEIEN: Det ser ikke lyst ut for Shaquille O\'Neal.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling