Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Daly gamblet bort 370 millioner

Golfstjerne hektet på automater.

(Dagbladet.no): Det som kommer lett inn, går lett ut. Slik er det for golfstjernen John Daly, økonomisk.

Amerikaneren røper i selvbiografien «My Live In and Out of the Rough», som gis ut mandag, at han er spillavhengig, skriver nyhetsbyrået AP. Totalt regner amerikaneren med å ha spilt bort mellom 310 og 370 millioner kroner siden 1994.

I bokas siste kapittel skriver 40-åringen om en episode fra i fjor høst. Han håvet inn 750 000 dollar (4,6 mill. kroner) etter en duell mot Tiger Woods i San Francisco. Han dro ikke hjem med gevinsten.

Daly satt seg i bilen og kjørte rett til Las Vegas. Der tapte han prispengene og ytterligere 10 millioner kroner i løpet av fem timer.

Mesteparten gikk ned i sluket på enarmete banditter som kostet 30 000 kroner per trekk.

- Jeg blir rett og slett ruinert hvis jeg ikke får kontroll på gamblingen min, sier Daly i boka.

Daly er en av de mest populære golfspillerne i USA. Han slo gjennom i 1991 og har siden fått mye omtale for sin livsstil.

40-åringen er alkoholiker og har vært lagt inn til rehabilitering. Golfspilleren har samtidig gått gjennom tre skilsmisser.

BRUKTE PRISPENGER TIL GAMBLINGJELD: John Daly er en bedre golfspiller enn gambler, forteller golfstjernen i sin nye bok. Foto: Scanpix/Ap
BRUKTE PRISPENGER TIL GAMBLINGJELD: John Daly er en bedre golfspiller enn gambler, forteller golfstjernen i sin nye bok. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

I boka si forteller Daly at han de ti siste årene har brukt mye av inntektene fra golfspillingen til å betale gjeld, opparbeidet på kasinoer i USA.

- Jeg har løpt rundt og deltatt på sponsortreff i stedet for å bruke tid på familien og på golfen min, sier Daly.

Golfspilleren sier at han ikke har misbrukt alkohol de siste seks årene.

- Jeg går ikke på den medisinen lenger. Jeg drikker ikke Jack Daniels lenger. Jeg ødelegger ikke hotellrom og biler så mye. Bare gamblingen min er et problem, sier Daly.

HAR VUNNET TO MAJOR-TURNERINGER: Daly har sluttet å drikke. Nå sliter han bare med spill.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling