- Damer kan ikke offsideregelen

Sky Sports-duoen Keys og Gray trodde mikrofonene var av.

HOLDT FLAGGET NEDE: Assistentdommer Sian Massey viste stor forståelse for offside-regelen da hun lot være å vinke av Raul Meireles for offside før Liverpools første mål - i strid med Wolves-fansens sinte rop og Sky Sports-guttas fordommer. Foto: John Walton, PA/Scanpix
HOLDT FLAGGET NEDE: Assistentdommer Sian Massey viste stor forståelse for offside-regelen da hun lot være å vinke av Raul Meireles for offside før Liverpools første mål - i strid med Wolves-fansens sinte rop og Sky Sports-guttas fordommer. Foto: John Walton, PA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kvinnelige dommere er ikke dagligdags i Premier League. I går gikk imidlertid Sian Massey på linja mellom Wolverhampton og Liverpool. Det var 25-åringens andre Premier League-kamp, og hun klarte seg godt.

Men før avspark ble hun ikke levnet store sjanser av det rutinerte studio-paret Richard Keys og Andy Gray hos Sky Sports.

I alle fall om opptaket avisa Mail on Sunday har fått tilsendt av en anonym kilde er autentisk.

Opptaket ligger som en mp3-fil på avisas nettside.

- Noen bør gå ned dit og forklare offside for henne, sier Keys.  

- Kan du fatte det? En kvinnelig assistentdommer. Kvinner forstår ikke offsideregelen, svarer Gray.

- Selvsagt gjør de ikke det. Kenny (her siktes det sannsynligvis til Liverpool-manager Dalglish - journ. anm.) kommer til å bli gæren. Dette er ikke første gangen, er det? Hadde vi ikke en tidligere?

Og joda, Sian Massey har i alle fall vært assistentdommer tidligere. Hun debuterte i Premier League i kampen mellom Sunderland og Blackpool i romjula.

God onside-avgjørelse På tross av de dystre spådommene fra Sky Sports-gubbene, viste Massey en svært god forståelse av offsideregelen da Liverpool tok ledelsen mot Wolves. For mens hjemmefansen ropte på offside da Christian Poulsen spilte fram Raul Meireles, holdt Massey flagget nede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer