Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Damien lurte statistikken

Damien Duff ble matchvinner mot et skadeskutt Aston Villa i Chelseas første andre juledags-seier på fem år.

LONDON (Dagbladet): Kampens eneste mål kom etter 30 minutter, da den unge nederlenderenArjen Robben hjalp ringreven Duff sikkert fram mot mål. Robben var selv nær ved å score kampens andre mål, men Aston Villas Mark Delaney reddet på streken.

Chelsea-manager José Mourinho innrømmer at laget hans burde scoret flere mål i årets første julekamp.

-  Vi har motbevist at vi ikke kan vinne den viktige andre juledags-kampen, og sikrer oss tre viktige poeng. Men vi scorer ikke nok mål, sier Mourinho.

Lurte statistikkenIkke siden 1999 har Chelsea vunnet en av årets største fotballkamper i England - Premier League-runden på andre juledag. Fortsatt gjenstår tre viktige kamper på tampen av året og starten av nyåret - de viktigste borte mot Liverpool første nyttårsdag og borte mot Middlesbrough 4. januar.

Mourinho avviser at Chelsea bevisst la seg bakpå mot Aston Villa med tanke på de tøffe kampene som kommer.

-  For oss er det veldig viktig å vinne alle kampene, sier Mourinho, glad for å beholde ledelsen med fem poeng til Arsenal.

Som vanlig i jula har United-manager Alex Ferguson vært ute og slengt med leppa, og mener Chelsea vil miste fempoengs ledelsen når de reiser nordover på nyåret.

-  Manchester har selv bevist at de taper i sør. Nå må vi vente og se hvorvidt vi har et problem i nord. Men jeg gleder meg til de to turene til nord, sier Mourinho.

Ny skadeJula er en av de tøffeste periodene for engelske fotballspillere.

-  Fire kamper på ei uke er tøft. Kanskje vil Mourinho rotere på laget, men vi er i god form, og lagånden er bra, sier lagkaptein John Terry til Premier Plus.

Aston Villa kjempet tappert mot Chelsea, men greide aldri å score - selv om Chelsea var tydelig slitne på slutten.

-  Det er alltid tøft mot Aston Villa. En stor kamp med et godt publikum, sier Duff.

Aston Villa sliter med skader, og seks av nøkkelspillerne måtte stå over i går. Julaften uttalte manager David O\'Leary syrlig at han kanskje måtte sette inn både seg selv og assistenttrener Roy Aitken mot Chelsea. I går måtte Mark Delaney forlate banen med en lyskeskade, og O\'Leary frykter at skaden kan bli langvarig.

-  Han mister i hvert fall julekampene, sier en oppgitt O\'Leary.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media