Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da'n da alt er mulig

Dan Johnsen er storebror til RBK-spiss Frode Johnsen. I dag skal han prøve alt han kan å score mål mot Vålerenga.

SKIEN/OSLO (Dagbladet): Brødreparet Johnsen, med Dan (30) og Frode (29), har begge bakgrunn fra den lille 3. divisjonsklubben med beliggenhet rett utenfor Skien.

Men ingen av dem tror at Skotfoss vil fyre av en cupbombe i kveld.

- Nei, vi er bare en kameratgjeng som spiller for å ha det gøy. Vi brukte jo ekstraomganger på å slå Urædd i kvalifiseringa til første runde. Kampen sitter ennå i, humrer Dan Johnsen, som lader opp til kampen med snekring.

Dan driver et snekkerfirma sammen med en kamerat. Lillebror Frode har heller ikke den store troen.

Bannskap

- Nei det blir nok vanskelig. Men jeg tror Skotfoss reiser seg etter 0- 10 tapet for Arendal i helga, og taper bare 0- 7 mot VIF, sier Frode Johnsen smått ironisk.

- Scorer broren din mot VIF?

- For å være ærlig. Nei. Jeg tror ikke han greier det.

Dan Johnsen har et par kamper for Odd fra den tida de spilte i 2. divisjon. Ikke siden tenåra har han holdt samme standard som lillebror Frode. På Vålerengas supportersider VPN.no, omtales Dan Johnsen som en målfarlig, fysisk sterk spiller, som utmerker seg med bannskap på banen.

- He, he, he, står det virkelig det, ler lillebror Frode. - Det er jo helt genialt. Beskrivelsen stemmer perfekt, he, he.

Og storebror Dan drar på smilebåndet selv over omtalen.

- Ja, jeg kan vel kanskje ikke nekte for at det er noe i det. Jeg vet ikke. Sjøl legger jeg ikke så mye merke til banninga, he, he.

Stage Dolls

Selv gleder Frode Johnsen seg til å spille mot Buvik, en liten klubb rett sør for Trondheim. Mens Johnsens Rosenborg har knyttet til seg Stage Dolls-vokalist Torstein Flakne som huskomponist (Rosenborgsangen. red.anm.), så kan Buvik skilte med bassisten i Stage Dolls, Terje Storli i sine rekker.

- Jeg har nettopp gått av som formann i fotballgruppa, men har ikke fått noen etterfølger ennå, ler Storli, som har sin base på tettstedet med rundt 5000 innbyggere.

- Det blir vel litt kniving med vokalist Flakne internt i Stage Dolls før denne kampen?

- Ja, ja, det nærmer seg vel nesten ei førsteside hvis du skal skrive den saken, he, he.

SLÅR VÅLERENGA? Ikke siden tenåra har snekker og Skotfos-spiller Dan Johnsen holdt samme nivå som lillebror Frode. På Vålerengas supportersider VPN.no, omtales Dan som en målfarlig, fysisk sterk spiller, som utmerker seg med bannskap på banen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media