Daniel (16) er en av 67 som følges av Ronaldo på Twitter

Superstjerna lot seg imponere av trønderguttens videohyllest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I begynnelsen av desember laget 16 år gamle Daniel Nilsen fra Byneset i Trøndelag en video av seg selv og sitt store idol Cristiano Ronaldo (27) på fotballbanen.

Så la han ved link til videoen i en melding på fotballstjernas Twitter-konto: «Please take a look at this video I have made :) You are the best!»

Videoen viser både klipp av Ronaldo i kamp og av den norske 16-åringens talent på fotballbanen.

- Jeg satt her bare en dag, og tenkte at jeg ville lage en video for å vise Ronaldo hvor mye han inspirerer meg. Jeg laget den for å vise den til ham, forteller Nilsen til Dagbladet.

Ble takket av Ronaldo Og det viste seg at videoen falt i smak hos Ronaldo. For like før jul fikk 16-åringen følgende respons på videoen:

«Great video! Tks @Daniel_Nilsen.»

Like etter arrangerte fotballstjerna en konkurranse på Twitter, for å feire at han nå har over 15 millioner følgere, der han inviterte alle til å svare på spørsmål.

15 tilfeldige ble plukket ut av stjerna, deriblant Nilsen, og den av dem som fikk flest retweets på Ronaldo ble plukket ut til å vinne to billetter til en kamp mellom Real Madrid og Real Sociedad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.