Daniel (16) er en av 67 som følges av Ronaldo på Twitter

Superstjerna lot seg imponere av trønderguttens videohyllest.

(Dagbladet): I begynnelsen av desember laget 16 år gamle Daniel Nilsen fra Byneset i Trøndelag en video av seg selv og sitt store idol Cristiano Ronaldo (27) på fotballbanen.

Så la han ved link til videoen i en melding på fotballstjernas Twitter-konto: «Please take a look at this video I have made :) You are the best!»

Videoen viser både klipp av Ronaldo i kamp og av den norske 16-åringens talent på fotballbanen.

- Jeg satt her bare en dag, og tenkte at jeg ville lage en video for å vise Ronaldo hvor mye han inspirerer meg. Jeg laget den for å vise den til ham, forteller Nilsen til Dagbladet.

Ble takket av Ronaldo Og det viste seg at videoen falt i smak hos Ronaldo. For like før jul fikk 16-åringen følgende respons på videoen:

«Great video! Tks @Daniel_Nilsen.»

Like etter arrangerte fotballstjerna en konkurranse på Twitter, for å feire at han nå har over 15 millioner følgere, der han inviterte alle til å svare på spørsmål.

15 tilfeldige ble plukket ut av stjerna, deriblant Nilsen, og den av dem som fikk flest retweets på Ronaldo ble plukket ut til å vinne to billetter til en kamp mellom Real Madrid og Real Sociedad.

- Trodde ikke det var sant Søndag fikk Daniel Nilsen gladnyheten, av Ronaldo selv:

«Well done @Daniel_Nilsen. Nå følger jeg deg, og du vinner to billetter til kampen 6. januar,» tvitret han.

Dermed er den norske 16-åringen en av de 67 heldige som blir fulgt av Ronaldo på Twitter.

- Det er ganske stort. Jeg trodde nesten ikke det var sant. Det er jo en drøm som går i oppfyllelse, sier Nilsen, som beskriver det hele som «tidenes julegave».

RONALDO-FAN: Daniel Nilsen fra Byneset drømmer om å bli som Cristiano Ronaldo. Foto: Privat
RONALDO-FAN: Daniel Nilsen fra Byneset drømmer om å bli som Cristiano Ronaldo. Foto: Privat Vis mer

Nå tar han med seg onkelen sin til Spania for å se fotballkampen til helgen. Om han får møte Ronaldo i egen person, vet han foreløpig ikke.

- Jeg vet ikke om jeg får møte ham, men jeg håper det. Han har gratulert meg med meldinger på Twitter og også forklart meg hvor jeg skal hente billettene på stadion. Så jeg har tenkt til å spørre ham om vi kan møtes.

Drømmer om å bli fotballstjerne - Hva skal du si om du får møte ham?

- Jeg vet ikke. Det må jeg tenke på. Men det er drømmen å få møte ham.

Nilsen spiller selv fotball i første divisjon for juniorlaget til Heimdal, og har tidligere også spilt på Rosenborgs guttelag. Han legger ikke skjul på at drømmen er å en dag bli som Ronaldo.

- Jeg vant også en tur til Manchester i november, for å se Manchester City mot Real Madrid, gjennom en Viasat-konkurranse. Allerede da gikk drømmen min i oppfyllelse, da jeg fikk se ham.

Pappa Tommy Hågensen er klar for å sende sønnen på tur neste helg.

- Jeg forstår at dette er veldig stort. Han er jo en skikkelig fotballfan, så det er klart han må dra ned for å få med seg kampen, sier han til Dagbladet.

STJERNE: Ronaldo har over 15 millioner følgere på Twitter, men la likevel merke til norske Daniels videohyllest. Foto: Sergio Torres / AP Photo / NTB Scanpix
STJERNE: Ronaldo har over 15 millioner følgere på Twitter, men la likevel merke til norske Daniels videohyllest. Foto: Sergio Torres / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer