KAN VÆRE OVER: Daniel Agger vurderer å legge skoene på hylla. Foto: NTB Scanpix
KAN VÆRE OVER: Daniel Agger vurderer å legge skoene på hylla. Foto: NTB ScanpixVis mer

Daniel Agger vurderer å legge opp

Skadeplaget.

Tidligere Liverpool-spiller Daniel Agger er ferdig i Brøndby etter denne sesongen og kan komme til å legge opp.

Det melder Brøndby på sin hjemmeside søndag.

- Etter den siste kampen denne sesongen vil jeg sette meg ned med familien og i løpet av et par uker finne ut om jeg skal fortsette å spille fotball. Det er en vanskelig beslutning, uansett om jeg gir meg eller om jeg fortsetter, forteller Agger.

Tilbake i moderklubben Dermed ble det to sesonger i hjemkomsten til Agger, som i 2014 returnerte fra Liverpool til den danske hjemklubben.

- Brøndby har fylt mye av mitt liv. Det er her jeg ble voksen - både som fotballspiller og som person. Jeg vil gjerne si takk for all vennlighet og støtte jeg har møtt i klubben og på stadion. Det vil jeg aldri glemme, sier midtstopperen.

Han vant seriegull med Brøndby i 2005 - klubbens siste seriemesterskap - og håpet å kunne hjelpe klubben til nye triumfer.

Det lyktes ikke og Agger har i store perioder slitt med skader under sitt andre Brøndby-opphold.

- Jeg håpet jeg kunne avslutte i klubben med å vinne trofeer. Det irriterer meg at det ikke lyktes, for fotball handler om å oppnå resultater.

Vanskelig avgjørelse
- Men jeg må også se på meg selv og si at jeg ikke har vært på mitt ypperste nivå, blant annet på grunn av de skadene jeg har slitt med, sier Agger om sin andre periode i den danske klubben.

Avgjørelsen til midtstopperen er blitt tatt etter lange samtaler med sportsdirektør Troels Bech.

- Daniel har fått sin fotballoppdragelse i Brøndby, hvor han med sitt talent, høye arbeidsmoral og dedikasjon har vist hvor langt man kan gå om man er innstilt på å arbeide for det, sier Bech og legger til.

- Hans innstilling til spillet og kravene til seg selv og sine medspillere har gjort han til en naturlig leder som alltid går foran og inspirerer folk til å følge han, enten det er på treningsfeltet, i garderoben eller i kamp.

Agger er med i troppen til søndagens hjemmekamp mot Sønderjyske. Det kan bli hans avskjedskamp.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.