Daniel Berg Hestad: -  Vi skal berge plassen i Tippeligaen

Nok en gang var Daniel Berg Hestad banens beste spiller. Han scoret Moldes ulikningsmål, dirigerte, slo pasninger og duellerte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Men det ble bare 1- 1 mot Ham-Kam. Nå blir alt avgjort i siste serierunde på Åråsen.

KAMPFAKTA

 Tippeligaen

Molde Ham- Kam 1- 1 (0- 1).


Mål:
0- 1 Espen Haug (24), 1- 1 Daniel Berg Hestad (59).


Gult kort:
Trond Strande, Molde, Petter Vaagan Moen, Ham- Kam.

Dommer:
Svein Oddvar Moen, Haugar.


Tilskuere:
6202.

-  Vi skal berge plassen i Tippeligaen. Daniel Berg Hestad er krystallklar på Dagbladets spørsmål om dramaet som venter på Åråsen.

-  Det er knalltøft å spille for å overleve, men det er vi klar over. Vi hadde sjansen til å gjøre innspurten lettere i dag, men vi hadde ikke marginene med oss. I tillegg spilte vi en dårlig første omgang, sier Berg Hestad.

Han synes hele laget hevet seg etter pause, men det ble med bare den ene scoringen, signert banens beste kvarteret ut i andre omgang.

Trener Bosse Johansson vet også hva som venter på Åråsen.

-  Vi kan rykke ned, slik er det bare. Det har vært en realitet for oss i hele år, og nå er det bare én serierunde som gjenstår før alt er avgjort. Det blir svært spennende, og vi skal gjøre alt vi kan for ny kontrakt i Tippeligaen, sier han.

Ham-Kam-trener Ståle Solbakken kom syngende ut av garderoben og virket veldig selvsikker på at laget hans har klart ny kontrakt med poenget i Molde.

-  Nå trenger vi bare ett poeng hjemme mot Brann, men vi tar gjerne alle tre. Jeg sa tidlig i sesongen at vi kom til å redde plassen i Tippeligaen i siste serierunde, nå er vi her - og jeg tror det går bra til slutt, sier Solbakken, som mener Ham-Kam har vært jevnt gode i hele år og fortjener å bli i Tippeligaen.

NESTEN:  Daniel Berg Hestad hadde en stor mulighet til å avgjøre, men Ham-Kam-keeper Eddie Gustafsson avklarte.
NESTEN: Daniel Berg Hestad hadde en stor mulighet til å avgjøre, men Ham-Kam-keeper Eddie Gustafsson avklarte. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer