-  Daniel best i Norge

Skeid-trener Kjell Sverre Hansen Wold mener Daniel Braaten (22) i form vil være den beste spilleren i enhver Tippeliga-klubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Er Daniel i form, vil han være den beste spilleren i troppen uansett Tippeliga-klubb. Han kan bli en god klubbspiller ute i Europa, og vi mener han er outstanding, sier Skeid-trener Kjell Sverre Hansen Wold.

-  Det blir å ta vel hardt i, selv om jeg glimter til av og til, sier Braaten nesten brydd.

I fjor høst var Daniel Braaten på alle fotballinteressertes lepper. Den raske og uortodokse spissen - i alle fall i norsk målestokk - storspilte i cupen mot blant andre Rosenborg.

Både Rosenborg, RC Lens og Strasbourg har snust på unggutten.

I januar debuterte han for landslaget mot Honduras i Hong Kong. Der ble det imidlertid lite spilletid. Gutten var for dårlig trent.

Slitt mye

-  Daniel var ikke i god nok form, men det er ingen som har god kondisjon etter tre måneders skadeavbrekk. Hvis Hareide hadde målt hurtighet og styrke, hadde han derimot vært best på landslaget, hevder Hansen Wold.

Heller ikke i vårsesongen har alt gått smertefritt, til tross for at Braaten er Skeids toppscorer med ni seriemål. Han har vært plaget med lyskeskade siden i fjor høst og har knapt trent mellom kampene i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer