Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Daniel Braaten blir i Toulouse til 2013

- Det var interesse fra England, sier agenten.

NY KONTRAKT: Daniel Braaten har skrevet ny kontrakt med Toulouse. Her i kamp mot Montpelliers Turkish Hasan Kabze (t.v.) og Marco Estrada. Foto: Pascal Guyot, AFP/Scanpix
NY KONTRAKT: Daniel Braaten har skrevet ny kontrakt med Toulouse. Her i kamp mot Montpelliers Turkish Hasan Kabze (t.v.) og Marco Estrada. Foto: Pascal Guyot, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daniel Braaten fortsetter i fransk fotball og har forlenget avtalen med Toulouse, melder TV 2 Sporten.

Daniel Braaten som i det siste også har vært med på det norske landslaget har forlenget avtalen med Toulouse fram til sommeren 2013.

28-åringen er toppscorer for klubben som spiller den siste kampen i år borte mot Valenciennes onsdag.

- Det var interesse både fra England og andre franske klubber, men for Daniel er dette det beste alternativet og vi har fått en løsning vi er svært tilfreds med, sier Braatens agent Stig Lillejord til TV 2 Sporten.

Braaten kom til Toulouse sommeren 2008 etter et mislykket i Bolton i engelsk eliteserie. Den tidligere Skeid- og RBK-spilleren har hatt tillit og blomstret i den franske klubben.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!