Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Daniel Braaten mister kampen mot Danmark

- Jeg skulle gjerne ha spilt.

 UTE:   Daniel Braaten er skadet, og blir ikke med det norske landslaget i privatkampene mot Danmark og Skottland.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
UTE: Daniel Braaten er skadet, og blir ikke med det norske landslaget i privatkampene mot Danmark og Skottland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Daniel Braaten måtte gå av banen da FCK spilte uavgjort mot Esbjerg i går.

- Jeg skulle akselerere seint i kampen. Da kjente jeg at det nappet litt bak i låret, og jeg valgte å gå ut, sier Braaten i et intervju med FCKs hjemmeside.

Skadet I dag fikk den norske landslagsspilleren behandling av klubblegen.  31-åringen var tatt ut i Norges tropp som møter Danmark i Herning 15. november og Skottland på Aker Stadion i Molde 19. november.

- Det blir ikke noe kamp. Nå gjelder det å bruke tiden godt til neste match, det er om to uker, sier Braaten til klubben.

I form 31-åringen har vært i meget god form den siste perioden, og scoret blant annet et herlig frekt mål da FCK tok tre livsviktige poeng i Champions League forrige uke.

Nå ryker nabofeiden mot Danmark.

- Skulle gjerne ha spilt, det hadde vært gøy. Det er alltid morsomt å spille mot naboene. Men, sånn er det, sier Braaten til FCKs hjemmeside.