Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Daniel Braaten på vei til VIFs erkerival Lillestrøm

Lillestrøm bekrefter at han har trent med dem.

33 år gamle Daniel Braaten spilte for Vålerenga i fjor. Nå er det tegn som tyder på at han kan være på vei til erkerival Lillestrøm, skriver Nettavisen.

Sportsdirektøren i LSK, Torgeir Bjarmann, bekrefter at Braaten har vært på trening med romeriksklubben, noe han selv ba om. Fredag formiddag hadde han sin første økt med «kanarifuglene».

- I og med at vi akkurat har startet opp, og han bor i nærheten, var det enkelt. Runar (Kristinsson) og «Siggi» (LSK-assistent Sigurdur Ragnar Eyjolfsson) kjenner ham ikke så godt, og det er en fin anledning til at de kan se litt på ham, sier Bjarmann til Nettavisen.

Braaten er kontraktsløs etter at avtalen han hadde med Vålerenga ble avsluttet 1. januar. Nå er planen at han skal trene med Lillestrøm også utover i kommende uke.

- Vi tar det litt som det kommer, det er ikke noe hastverk. Han tok kontakt og lurte på om det var greit at han kom på trening, og det er det, sier Bjarmann.

Han sier også at den tidligere landslagsspilleren er god nok. Bjarmann mener Braaten har både fart og fysikk som holder mål, men han sier også at med sine 33 år er det naturlig at han er litt av og på.

Lillestrøm er i en økonomisk situasjon som gjør at klubben kun ser på gratisspillere denne vinteren. På den måten passer Braaten godt inn i den spillerkategorien LSK leter i.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media