Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Daniel deppet i dagevis

På revansjejakt etter missene i serieåpninga.

(Dagbladet.no): Daniel Nannskog misbrukte to kjempemuligheter da Stabæk «bare» klarte 0-0 mot Sandefjord i serieåpninga. Først feilet han alene med Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen - så banket han ballen til himmels fra fem meter da han bare kunne vippet ballen i mål.

I dag møter Stabæk Tromsø på Alfheim - og Nannskog føler han har noe å revansjere.

- Jeg har vært irritert på meg selv etter at jeg bommet på de to sjansene. Det tok en del dager å riste av seg skuffelsen, men nå er den helt borte, sier Nannskog til Dagbladet.no.

Han scoret smått fantastiske 27 mål i 1. divisjon i fjor - og er naturligvis skrubbsulten på å åpne scoringskontoen i sin andre tippeligakamp.

- Det hadde vært helt underbart. Virkelig, sier svensken.

Mens han hadde Veigar Pall Gunnarsson som makker i den første kampen, får han kraftspissen Andreas Strand ved siden av seg på Alfheim i dag. Nannskog har klokkertro på den nye konstellasjonen.

- Vi kan bli et riktig så trivelig angrepspar. Det blir spennende å se hvordan det fungerer. Tromsø spiller en fysisk fotball, så vi er forberedt på krig.

- Men Stabæk er vel ikke kjent for å ha for mange krigere?

PÅ REVANSJEJAKT: Daniel Nannskog fortvilte da han misbrukte to kjempesjanser i serieåpningen mot Sandefjord. Foran dagens bortekamp mot Tromsø har han ristet av seg skuffelsen. Foto: Bjørn Langsem
PÅ REVANSJEJAKT: Daniel Nannskog fortvilte da han misbrukte to kjempesjanser i serieåpningen mot Sandefjord. Foran dagens bortekamp mot Tromsø har han ristet av seg skuffelsen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

- Jeg tror det har endret seg en del. Andreas Strand er en stor, svær jævel, og i tillegg har vi Espen Nystuen. Vi er ikke så svake som folk tror. Stabæk har mye muskler nå - og i dag kommer vi til å trykke til, lover Nannskog.

Tromsø fikk bokstavelig talt juling mot Molde i seriestarten, da de dro hjem fra Røkkeløkka med 1-3 i sekken. I dag er det kun tre poeng som gjelder for Ivar Morten Normark & co.

•Debatt: Løsner det for Daniel Nannskog mot Tromsø i kveld?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling