Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Daniel Forfang legger opp

Lei av slankepresset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Skihopperen Daniel Forfang har bestemt seg for å legge opp. Han er lei av å måtte passe på vekta hver eneste dag.

I januar ba han hoppledelsen om hjelp fra ernæringsfysiolog og idrettspsykolog. Det fikk han ikke, og det er en av grunnene til at han gir seg nå, skriver Nordlys.

- Det er for dårlig at verdens beste hoppnasjon ikke tar vare på utøverne sine. Først for tre uker siden tok de kontakt og da ble jeg tilbudt en hjelp jeg ikke ønsket, sier Forfang til avisa.

Sportssjef Clas Brede Bråthen sier han trodde Forfang hadde fått hjelp fra Olympiatoppen, og at han vil sjekke hva som egentlig har skjedd.

- Er det noen som har sviktet, er det meget beklagelig og en situasjon vi tar meget alvorlig. Daniel skal få den hjelpen han ønsker, sier Bråthen.

Forfang virker ifølge Nordlys lettet over å ha tatt avgjørelsen, og har fått tilbake humøret.

- Kanskje ikke så rart når man har levd på et halvt eple til frokost, en lett salat til lunsj, salat med kylling til middag og et knekkebrød til kvelds - i tillegg til litervis av vann og kaffe, sier Daniel Forfang.

LEI SLANKING: Daniel Forfang har bestemt seg for å slutte som skihopper.