Daniel Francks hobbyer: Polo og telemark

En skulle kanskje ikke tro det, men Daniel Franck kjører snowboard for Grorud Hasjplanteklubb. I tillegg har han polo, golf og telemark som sine favoritthobbyer. I hvert fall ifølge de offisielle Nagano-sidene på Internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På de offisielle Nagano-sidene har de en stor oversikt over alle de som deltar i OL: Informasjon om hvor og når utøverne er født, hvilken utdannelse de har, hvem de har som trener, hobbyer...

Her kan du blant annet lese at Bjørn Dæhlie er glad i å gå på jakt og fiske. Thomas Alsgaard likeså. Og det har vi lest mange ganger.

Det vi kanskje ikke har fått med oss, er at Stine Brun Kjeldaas kjører for Kongsberg Hardcore, at hennes bror Arild har seks års jusutdannelse og at Daniel Franck snakker flytende engelsk, tysk, fransk og italiensk.

Hvordan informasjonen er kommet Nagano-arrangørene i hende, er uvisst, men du kan i hvert fall sjekke ut de offisielle Nagano-web-sidene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer