- Daniel har et voldsomt engasjement

Nannskog klikket mot TV 2-reporter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Daniel Nannskog skal ha blitt så provosert over et spørsmål at han ifølge VG gikk fysisk til angrep på en TV 2-journalist.

Da Dagbladet.no ringer er Stabæk-spissen lite interessert i å diskutere saken.

- Dette er avklart med TV 2, det er ingenting mer å diskutere. Saken er veldig overdrevet. Jeg blir veldig skuffet når jeg hører at VG har slått opp en liten sak, vi får se hva som skjer. Jeg har ikke mer å si, sier han.

- Stemmer det at du gikk løs på reporteren fysisk?

- Ingen flere kommentarer, sa jeg, sier en sjeldent amper Nannskog.

Skulle gjerne vært saken foruten

Sportsdirektør Lars Bohinen vil ikke fortelle hva som utløste den voldsomme reaksjonen fra Nannskog.

- Jeg føler ikke for å gå inn på disse tingene. Vi har gjort opp med TV 2, og de er fornøyde med vår reaksjon. Jeg synes vi skal la det ligge, sier Bohinen til Dagbladet.no.

HAR TEMPERAMENT: Daniel Nannskog og Lars Bohinen har hatt sine krangler, som da Bohinen kritiserte svensken og spissmakker Pall Gunnarsson etter serieåpningen mot Brann. Sportsdirektøren har beklaget overfor TV 2 at Nannskog gikk løs på en TV 2-reporter, og anser nå saken for å være avsluttet. Nannskog er oppgitt over oppslaget i VG, og mener det er overdrevet. Foto: Morten Holm/SCANPIX
HAR TEMPERAMENT: Daniel Nannskog og Lars Bohinen har hatt sine krangler, som da Bohinen kritiserte svensken og spissmakker Pall Gunnarsson etter serieåpningen mot Brann. Sportsdirektøren har beklaget overfor TV 2 at Nannskog gikk løs på en TV 2-reporter, og anser nå saken for å være avsluttet. Nannskog er oppgitt over oppslaget i VG, og mener det er overdrevet. Foto: Morten Holm/SCANPIX Vis mer

Heller ikke sportssjef i TV 2, Bjørn Taalesen, er villig til å utdype.

- Stabæh har innsett alvoret og beklaget, og det har vi akseptert, sier han.

TV 2 valgte i våres å sende et innslag hvor skipresident Sverre Seeberg ble aggressiv mens kamera rullet. Seeberg ble til slutt så sint at han la hånden foran kamera.

- Hvorfor valgte dere å vise den episoden, men ikke den med Nannskog?

- Saken med Seeberg kan ikke sammenlignes i det hele tatt, sier Taalesen, som ikke vil kommentere om Nannskog var mer voldsom.

Lever i nuet

Etter at Lars Bohinen etterlyste mer oppmerksomhet fra TV 2 har han nå fått i overkant av det han kunne tenke seg. Også en NRK-sak tidligere denne uka vakte skarpe reaksjoner på Nadderud - men Bohinen mener det er slikt en Tippeliga-klubb må regne med.

- For mitt vedkommende kunne jeg fint vært disse sakene foruten, men det er en del av hverdagen. Det oppstår ting i løpet av en sesong som vi må ta tak i som klubb. Vi prøver etter beste evne å opptre korrekt og profesjonelt, sier Bohinen.

- Daniel har et voldsomt engasjement

- Hvordan oppfatter du Nannskog som person?

- Jeg synes han er en veldig positiv person, med et voldsomt engasjement og innlevelse. Han krever mye av omgivelsene sine og seg selv.

- Har det blitt for mye oppstyr rundt ham?

- Jeg tror ikke det. Han lever veldig i nuet og er fryktelig opptatt av Stabæk som klubb. Han har et voldsomt engasjement, gjentar Bohinen.

Trives med oppstyr

Ingebrigt Steen Jensen leste om Nannskogs eksplosjon mot TV-reporteren på tekst-TV, og hevder han ikke vil snakke med svensken om det som skjedde.

- Nei, jeg reiser straks til Barcelona. Dette håndteres på beste måte, sier han til Dagbladet.no.

Stabæk-guruen mener Nannskog er en berikelse for klubben.

- Han er en fantastisk person som sprer energi, glede og entusiasme rundt seg. Han er veldig dedikert i det han holder på med. Daniel trives ganske godt med at det er oppstyr rundt ham, selv om det for alle kan bli for mye en gang iblant. Men Daniel er ikke blant de sarteste, sier Steen Jensen til Dagbladet.no.

<B>NANNSKOG-FAN:</B> Ingebrigt Steen Jensen sier Daniel Nannskog er et fantastisk menneske med et stort engasjement.
<B>HAR FÅTT BEKLAGELSE:</B> TV 2s sportsredaktør Bjørn Taalesen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer