Daniel og Stine på sølv-brett

HAKUBA (Dagbladet): Daniel Franck og Stine Brun Kjeldaas sørget for dobbelt snowboard-sølv til Norge i halfpipen tidlig i dag morges. En skulderskade og en løs hanskestropp ødela gulldrømmen for de norske snowboardhåpene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Daniel (23) ramlet i oppvarminga, skadet skuldra og klarte ikke å fly høyt nok i første omgang. Også for Stine røk gullet før finaleomgangen. Hun hadde uflaks, hektet hansken fast i brettet og fikk ikke gjennomført triksene hun hadde planlagt.

- En stropp i hansken løsnet, og den hang litt fast i brettet ved hoppene. Den var på plass før start, men må ha løsnet idet jeg satte utfor, sier Kjeldaas til NTB. Begge ble straffet av dommerne. Da hjalp det ikke at de norske essene leverte andreomganger i artistklassen.

  •  Guttas gull gikk til Gian Simmen fra, Sveits med 85,2 poeng (43,8-41,4). Daniel Franck endte på 82,4 poeng (38,1-44,3). Daniels andreomgang ble belønnet med den høyeste poengsummen av de 16 finalistene.
  •  Jentenes gull henger nå rundt halsen på tyske Nicola Thost. Med 74,6 poeng (37,5-37,1) vant hun fattige 0,4 poeng foran Stines 74,2 poeng (36,7-37,5). - Medalje var viktigst. Jeg er kjempegodt fornøyd og føler meg ikke snytt på noen måte, sier Kongsbergsjenta.

- Skaden hemmet meg mye. Hadde jeg vært skadefri, tror jeg gullet ville vært sikret. I andre omgang hadde jeg en fandenivoldsk innstilling. Da fikk det bære eller briste, sier Franck.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer