Daniel svevde høyest

Daniel Franck (25) firte seg ned 100 meter fra toppen av Oslo Plaza - bare timer etter at han ikke våget å sette utfor den gigantiske quarterpipen i sitt eget TAC-arrangement i Holmenkollen i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Dette er noe av det råeste jeg har gjort, flirte en oppspilt Daniel Franck etter å ha rappellert ned på utsiden av Oslo høyeste bygning.

I Holmenkollen tidligere på dagen lurte flere på hvorfor en skadefri Franck valgte å ikke utfordre den ni meter høye quarterpipen i Holmenkollen.

Det gikk også så langt at den norske snowboardlegenden og medarrangør Terje Håkonsen (26) på fleip gjentok utsagnet fra i fjor:

Trøtt og sliten

- Neste år får vi vel invitere Stine, hun har iallfall baller - og tenkte på Stine Brun Kjeldaas, som de ikke har invitert til sitt TAC-arrangement fordi de mener hun har for kjedelig kjørestil.

Slik forklarte Daniel Franck hvorfor ikke over 5000 tilskuere fikk se ham kjøre i Holmenkollen i går:

- Jeg kom hjem fra USA for tre dager siden og er trøtt og sliten. Da er det fort gjort å bli skadet og jeg gidder ikke å ofre lemmer og liv på noe som i utgangspunktet ikke er min greie. Jeg har ikke noe å bevise overfor noen og det var bare sunn fornuft som gjorde at jeg valgte å ikke kjøre. Tross alt er det fire år siden sist jeg kjørte quarterpipe, og jeg har lyst til å ha med meg resten av TAC-konkurransene i Hemsedal og Lofoten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer