Danielsen senket Odd Grenland med perlescoring

Se alle høydepunktene her.

(Dagbladet): Viking-Odd Grenland 1-0 (0-0)

Danielsen stod for en perle da han fikk avslutte fra langt hold et snaut kvarter før slutt. Ballen suste i nettmaskene bak en sprellende Hansen i Odd-buret.

- Fantastisk skudd. Vi snakket om at det var vanskelig å spille seg gjennom, så skudd fra distanse er alltid et godt våpen da, sa Hareide etter kampen.

Like etter pause skulle kanskje hjemmelaget hatt straffespark. Ballen spratt opp i hånda på en Odd-spiller i feltet, men dommeren vinket bare spillet videre til stor ergelse for hjemmefansen.

Stillingskrig Mens den første omgangen var en stillingskrig mellom to godt organiserte lag, åpnet det seg mer opp i den andre omgangen. Viking trykket på i store deler av omgangen, og fikk endelig betalt da Danielsen hamret ballen i mål.

- Alltid vanskelig å spille når de har så mange mann bak ballen. Veldig viktig seier for oss, sa Hareide.

- Vi presterte bra i dag, og de skapte nesten ingenting. Jeg er fornøyd med prestasjonen og føler litt med gutta som fortjente poeng, sa Fagermo etter kampen.

Ute etter revansje Odd Grenland var ute etter å revansjere stortapet for Sogndal fra forrige serierunde da de gjestet Viking-stadion i Stavanger i kveld. Laget hadde ingen planer om å slippe Viking til mange sjanser, og var kompakte i forsvarsarbeidet i store deler av kampen.

JUBEL: Danielsen fikset seier med en forløsende scoring kvarteret før slutt.
Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix
JUBEL: Danielsen fikset seier med en forløsende scoring kvarteret før slutt. Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix Vis mer

- De har ti mann bak ballen da. Og med ti mann bak ballen blir det vanskelig, men en scoring her vil gjøre underverker for kampen for vår side, sa Hareide i pausen.

Kampen var preget av få sjanser fra begge sider, og et frispark fra rundt 20 meter som Hansen hadde grei kontroll på var den eneste underholdningen publikum fikk i den første omgangen.

- Alle skjønner at vi gjorde en god prestasjon i dag, så poengene kommer etter hvert, sa Fagermo.

Odd Grenland står fortsatt uten scoring på to kamper i Tippeligaen.