Erling Braut Haaland

- Danker ut Ronaldo

Hevder Real Madrid prioriterer signeringen av enten Haaland eller Mbappé over en retur for Cristiano Ronaldo.

Erling Braut Haaland kan være på vei til Real Madrid, skal vi tro spanske aviser. Video: Ljosland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det går nesten ikke en dag uten at Erling Braut Haaland er å finne på forsidene i én eller flere av de spanske avisene. Nordmannen kobles til stadighet med en overgang til enten Real Madrid eller Barcelona.

Denne uka ble innledet med at Marca har nordmannen på sin forside, men allerede på søndag «tjuvstartet» Mundo Deportivo, som valgte å bruke Haaland som sitt cover.

Det handler i stor grad om at det nå er kamp om nordmannens signatur, og ifølge Marca kan selv en av fotballens virkelige giganter måtte gi tapt for Madrids ønske om å hente Haaland.

Prioriterer Haaland

Spanske Marca har nemlig Haaland, så vel som Kylian Mbappé og Cristiano Ronaldo på sin forside mandag.

Det handler i stor grad om at superstjernen Ronaldo hevdes å være åpen for en overgang tilbake til Real Madrid. Overskriften «SIGUE EL PLAN» oversettes til «Følger planen», og fastslår at Real Madrid har gjort seg opp sine prioriteter for sommeren 2021.

Det understrekes uansett fra Marca at uansett hvor tilgjengelig Cristiano Ronaldo skulle være sommeren 2021, så kommer ikke klubben til å vike fra sin plan om å signere yngre stjerner.Der nevnes Erling Braut Haaland og Kylian Mbappé som de to mest aktuelle navnene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.