Erling Braut Haaland

Danker ut verdensstjerne

Tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes mener hans gamle klubb bør prioritere Erling Braut Haaland (20) over Tottenhams Harry Kane (27).

Publisert

At Erling Braut Haaland er en av fotballverdens aller mest omtalte spillere den siste tida, kan ingen nekte for. Jærbuen har siden overgangen til Borussia Dortmund tatt både Bundesliga og Champions League med storm.

Det har fått mange store fotballpersonligheter til å sperre opp øynene for 20-åringen. Sist i rekken? Paul Scholes. Mannen med over 450 kamper for Manchester United.

I et eksklusivt Youtube-intervju med Webby & O`Neill publisert på torsdag, ble Scholes spurt om hvem han hadde foretrukket å få til Manchester United av Harry Kane og Haaland.

- Jeg synes man kunne signert hvem som helst av dem, men om jeg måtte ha valgt, så hadde Haaland definitivt vært valget, sier han. Scholes begrunner svaret sitt på følgende måte:

VELG HAALAND: Paul Scholes mener Ole Gunnar Solskjær bør prioritere nordmannen over Harry Kane. Foto: Back Page Images/REX
VELG HAALAND: Paul Scholes mener Ole Gunnar Solskjær bør prioritere nordmannen over Harry Kane. Foto: Back Page Images/REX Vis mer

- Mest på grunn av alderen hans, karrieren hans, han har spilt under Ole (Gunnar Solskjær). Jeg tror det hadde gitt mening for alle å gjøre det, men det kommer til å være andre klubber som også vil ha han, så det vil bli vanskelig.

Beviset på at det også er andre klubber som er interessert i nordmannen fikk man i aller høyeste grad på torsdag.

Tidlig torsdag fanget den spanske avisa Sport opp en video av Alfie Haaland og agent Mino Raiola som hadde landet på flyplassen i Barcelona.

Ifølge avisa ble de hentet av en av Barcelona-president Joan Laportas mest betrodde menn, og skulle videre i møte med presidenten av klubben som spiller sine hjemmekamper på Camp Nou.

Også spanske Mundo Deportivo meldte om at duoen Haaland og Raiola landet på flyplassen El Prat. De skriver at duoen ankom i privatfly, og skal ha steget ut fra terminalen for privatfly i den katalanske storbyen.

Ikke mange timene etterpå ble de igjen observert i en spansk by. Denne gang i hovedstaden Madrid.

Overgangsguruen Fabrizio Romano skrev at Raiola skulle være på vei til å snakke med Real Madrid. Han skrev videre at planen skulle være å snakke med fem klubber som har vist interesse for nordmannen, og etter hvert avgjøre framtida til jærbuen.

Neste mulighet for Erling Braut Haaland til å vise seg fram for de største klubbene, kommer allerede lørdag.

Kl. 15.30 tar Borussia Dortmund imot tabellnabo Eintracht Frankfurt til dyst. Haaland og co. har fire poeng opp til Frankfurt-klubben, men vil med seier virkelig melde seg på i kampen om den viktige fjerdeplassen som gir Champions League-plass.

Kampen ser du på Viasat 4 og Viaplay.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer