Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Danmark-billettene forsvant på fem min.

Utsolgt på rekordtid.

PÅ VEI MOT EM: Morten Gamst Pedersen og landslagsgutta topper EM-kvaliken, og kan ta et nytt steg mot mesterskapet med seier mot Danmark i mars.
Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
PÅ VEI MOT EM: Morten Gamst Pedersen og landslagsgutta topper EM-kvaliken, og kan ta et nytt steg mot mesterskapet med seier mot Danmark i mars. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Selv om mye handler om Petter Northug og skihoppere som ikke flyr langt nok for tida, er ikke fotballen helt glemt.

Det viste dagens billettsalg til Norge - Danmark med all tydelighet.

Bare fem minutter etter at billettene ble lagt ut for salg, var de revet bort.

- Det har vært en unik interesse for denne kampen. Vi har tidligere opplevd at enkeltkamper har blitt utsolgt i løpet av noen timer, men dette var i overkant av hva vi hadde forventet, sier informasjonssjef Svein Graff i NFF til Dagbladet.

- Ekstraordinær kamp Den viktige EM-kvalikkampen spilles på Ullevaal 26. mars. Rundt 14 000 billetter ble lagt ut for ordinært salg. Først har folk hatt mulighet til å kjøpe sesongkort til alle landskampene og i dag ble det lagt ut enkeltbilletter til Danmark-kampen.

- Vi forventet stor interesse, for dette er jo en ekstraordinær kamp. Det er hyggelig med så stor interesse, men også beklagelig at ikke alle som vil får sett kampen på stadion, sier Graff.

Billettservice slet med å takle pågangen, på samme måte som de blir nedringt og klikket i hjel på internett når billetter til konserter med Bruce Springsteen, U2 og Madonna legges ut for salg.

- Det er beklagelig at ikke alle nådde gjennom, men sånn blir det ofte når pågangen er så stor, sier Graff.

Danskene får 2400 Norge topper gruppa med ni poeng etter tre kamper. Portugal har sju poeng etter fire og danskene har seks etter tre matcher. Tre norske poeng på Ullevaal i mars vil gi Drillos menn et solid forsprang i kampen om en tur til Ukraina og Polen.

- Vi kunne solgt ut Ullevaal to ganger. Minst, sier Graff.

Danskene får rundt 2400 billetter, og har seinest i dag forsøkt å få flere.

Returkampen mot Danmark går 6. september. Det er foreløpig uklart når Norges billettkvote blir lagt ut for salg, men normalt sett skjer dette tre-fire måneder før kampen.

NB! Etter at billettene ble revet bort på rekordtid i dag morges, ble 500 billetter med begrenset sikt lagt ut for salg - også disse ble revet bort.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!