Danmark-billettene forsvant på fem min.

Utsolgt på rekordtid.

PÅ VEI MOT EM: Morten Gamst Pedersen og landslagsgutta topper EM-kvaliken, og kan ta et nytt steg mot mesterskapet med seier mot Danmark i mars.
Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
PÅ VEI MOT EM: Morten Gamst Pedersen og landslagsgutta topper EM-kvaliken, og kan ta et nytt steg mot mesterskapet med seier mot Danmark i mars. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Selv om mye handler om Petter Northug og skihoppere som ikke flyr langt nok for tida, er ikke fotballen helt glemt.

Det viste dagens billettsalg til Norge - Danmark med all tydelighet.

Bare fem minutter etter at billettene ble lagt ut for salg, var de revet bort.

- Det har vært en unik interesse for denne kampen. Vi har tidligere opplevd at enkeltkamper har blitt utsolgt i løpet av noen timer, men dette var i overkant av hva vi hadde forventet, sier informasjonssjef Svein Graff i NFF til Dagbladet.

- Ekstraordinær kamp Den viktige EM-kvalikkampen spilles på Ullevaal 26. mars. Rundt 14 000 billetter ble lagt ut for ordinært salg. Først har folk hatt mulighet til å kjøpe sesongkort til alle landskampene og i dag ble det lagt ut enkeltbilletter til Danmark-kampen.

- Vi forventet stor interesse, for dette er jo en ekstraordinær kamp. Det er hyggelig med så stor interesse, men også beklagelig at ikke alle som vil får sett kampen på stadion, sier Graff.

Billettservice slet med å takle pågangen, på samme måte som de blir nedringt og klikket i hjel på internett når billetter til konserter med Bruce Springsteen, U2 og Madonna legges ut for salg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer