- Danmark er den største gullfavoritten i EM

Men Pytlick biter ikke på Thorirs påstand.

NORSK NEDTUR: Landslagstrener Thorir Hergeirsson trøstet Nora Mørk etter tremålstapet i Arena Larvik i går kveld. Hergeirsson mener danskene i øyeblikket framstår som den største gullfavoritten i EM neste måned. Foto: Bjørn Langsem
NORSK NEDTUR: Landslagstrener Thorir Hergeirsson trøstet Nora Mørk etter tremålstapet i Arena Larvik i går kveld. Hergeirsson mener danskene i øyeblikket framstår som den største gullfavoritten i EM neste måned. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LARVIK (Dagbladet): • Norge — Danmark 21-24.

Norge tapte med tre mål mot Danmark i Larvik seint i går kveld. Det er ille nok, langt verre er det at danskene nå har vunnet fem av de seks siste oppgjørene mot Danmark.

Da er det neppe snakk om tilfeldigheter lenger.

Norges landslagssjef Thorir Hergeirsson mener at Danmark i øyeblikket ikke bare ser solide ut. Han gir dem like godt stempelet som den største gullfavoritten i EM, som starter neste helg.

- Høyt nivå - Danskene er det laget nå som er den klareste favoritten til å vinne EM. Det er et høyt nivå på det laget, sier Thorir Hergeirsson til Dagbladet.

- Har du så god oversikt over de andre lagene at du kan mene det?

- Ja, jeg har god oversikt.

- Bare en treningskamp Jan Pytlick var god fornøyd med å notere nok en norsk skalp, men den danske ringreven tar ikke av av den grunn.

- Dette var bare en treningskamp. Når vi møtes i EM, så er det fortsatt 50/50 mellom oss. Men det er klart at vi setter det på selvtillitskontoen å vinne mot Norge i Norge, sier Jan Pytlick til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer