Danmark får Solbakken-hjelp

Tas med på råd før kampen mot Spania.

København-trener Ståle Solbakken får en hånd på det danske landslagsrattet i fotball. Han blir tatt med på råd før EM-kvalifiseringskampen mot Spania.

Årsaken til at den danske landslagstreneren Morten Olsen har bedt Solbakken om hjelp og råd er at tre av Solbakkens forsvarsspillere i København er med i troppen til lørdagens kamp.

Niclas Jensen, Michael Gravgaard og Lars Jacobsen spiller alle i forsvarsrekka til København. Nå er de tatt ut på landslaget, og Olsen har henvendt seg til Solbakken for å få alle detaljer om det danske mesterlagets forsvarsarbeid.

- Morten Olsen sendte assistenten sin, Peter Bonde, til en av våre treninger, slik at han selv kunne se hvordan vi drillet forsvarsarbeidet på treningsfeltet. Etterpå hadde vi en lang prat, sier Solbakken.

- Utgangspunktet er at Morten Olsen og Ståle Solbakken har en ganske lik fotballfilosofi. Helt like er de ikke, men forskjellene ligger i detaljene, sier Peter Bonde etter samtalen og treningen med Ståle Solbakken.

- Jeg kan garantere at de tre spillerne som er tatt ut fra forsvarsrekka til mitt lag er i veldig god form. Det er tre sterke spillere landslaget har fått, mener Solbakken.

(NTB)

• Din mening: Er Ståle Solbakken en kommende landslagstrener for Norge?

GIR RÅD: Ettersom tre av Ståle Solbakkens forsvarsspillere er med i den danske troppen som møter Spania på lørdag, har landslagstrener Morten Olsen benyttet seg av kunnskapen til Ståle Solbakken. Foto: Daniel Sannum Lauten
GIR RÅD: Ettersom tre av Ståle Solbakkens forsvarsspillere er med i den danske troppen som møter Spania på lørdag, har landslagstrener Morten Olsen benyttet seg av kunnskapen til Ståle Solbakken. Foto: Daniel Sannum Lauten Vis mer
Danmark får Solbakken-hjelp