- Danmark har kommet lenger enn oss

Men Thorir depper ikke altfor mye etter tapet.

TAPTE: De norske håndballjentene var helt på felgen, slo tilbake, men falt mot Danmark i EM-oppkjøringen. Det ble 21-24-tap torsdag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TAPTE: De norske håndballjentene var helt på felgen, slo tilbake, men falt mot Danmark i EM-oppkjøringen. Det ble 21-24-tap torsdag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Norge - Danmark 21-24.

De norske håndballjentene var helt på felgen, slo tilbake, men falt mot Danmark i EM-oppkjøringen. Det ble 21-24-tap torsdag kveld.

Kampen viste det de fleste visste: Norge har et litt sårbart lag denne gangen. Spillet varierer veldig, men på sitt beste er de norske virkelig gode.

- Danskene har kommet lenger enn oss. De har et godt lag og er en god målestokk for oss, sier landslagstrener Thorir Hergeirsson til Dagbladet.

Norge tapte med fire sist lagene møttes, i Golden League-finalen i Århus 12. oktober. Hergeirsson mener dette var framgang, selv om det ble tap igjen.

- Kommer nærmere og nærmere - Jeg synes vi kommer nærmere og nærmere siden sist, så om vi ser vekk fra forsvarsspillet i midtperioden i førsteomgang, hvor vi lekker litt for mye, så er det framgang. Vi halverer blant annet antall danske kontringsmål, sier Hergeirsson.

Stine Bredal Oftedal har tatt steg det siste året, og hennes bidrag ga Norge heng rett etter pause.

Danskene ledet med bare ett mål flere ganger i annen omgang. Norge klarte aldri å komme à jour tross flere muligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer