TILBAKE PÅ LANDSLAGET: Martin Jørgensen scoret for Fiorentina mot Rosenborg i 2008. Senere har han gitt seg på landslaget, men nå stiller han opp til kampen mot Norge.Foto: Gorm Kallestad  / SCANPIX
TILBAKE PÅ LANDSLAGET: Martin Jørgensen scoret for Fiorentina mot Rosenborg i 2008. Senere har han gitt seg på landslaget, men nå stiller han opp til kampen mot Norge.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIXVis mer

Danmark henter inn veteran mot Norge

Martin Jørgensen kalt inn i troppen.

Erfaring veier tungt for Danmarks landslagssjef, Morten Olsen. Tirsdag ble Martin Jørgensen kalt inn til EM-kvalifiseringskampen mot Norge neste uke.

Dermed kan den 35-årige AGF-veteranen gjøre comeback i landslaget etter å ha takket for seg i fjor.

- Det er en viktig kamp for oss. Derfor tar vi ut våre beste spillere. Vi har bruk for enda en midtbanespiller i troppen, og jeg er glad for at Martin har sagt ja til å stille opp for landslaget i denne situasjonen, sier Morten Olsen til dbu.dk.

- Martin er ganske enkelt den beste spilleren i sin posisjon i Superligaen for øyeblikket. Han er i toppform og dermed sportslig kvalifisert til i være del av landslagstroppen.

Jørgensen spilte sin 100. og foreløpig siste landskamp mot Tsjekkia (0-0) i fjor. Fem sluttspill har veteranen deltatt i for Danmark.

Kampen mot Norge spilles i Parken neste tirsdag.

(NTB)