Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Danmark nedkjempet de spanske tyrene

- Laget gikk ikke i koma, men kom tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha tapt mot Kroatia onsdag slo Ulrik Wilbeks drenger voldsomt tilbake mot et så langt ubeseiret spansk lag. De spanske tittelforsvarerne var bakpå gjennom hele kampen, og lå under 11-15 ved pause.

– Vi tok det rolig i den perioden som Spania fikk tre mål etter hverandre. Laget gikk ikke i koma, men kom tilbake, sa Wilbek til dansk TV 2.

Lars Christiansen ble dansk toppscorer med sine sju fulltreffere, mens Alberto Entrerrios var mest effektiv med sine fem mål for Spania.

Danmark møter Russland lørdag og avslutter mot Tsjekkia søndag. Mulighetene for å ta seg til kvartfinale er fortsatt gode for danskene.

(ANB-NTB)

I SKUDDET: Jesper Jensen og de andre danske drengene har virkelig fått opp dampen. I kveld slo de sterke Spania i A-sluttspillet i VM. Foto: ULI DECK/EPA/SCANPIX
I SKUDDET: Jesper Jensen og de andre danske drengene har virkelig fått opp dampen. I kveld slo de sterke Spania i A-sluttspillet i VM. Foto: ULI DECK/EPA/SCANPIX Vis mer
SMART: Danmarks landslagstrener Ulrik Wilbek kan feire en ny triumf. - Laget gikk ikke i koma, men kom tilbake, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!