Danmark nedkjempet de spanske tyrene

- Laget gikk ikke i koma, men kom tilbake.

Etter å ha tapt mot Kroatia onsdag slo Ulrik Wilbeks drenger voldsomt tilbake mot et så langt ubeseiret spansk lag. De spanske tittelforsvarerne var bakpå gjennom hele kampen, og lå under 11-15 ved pause.

– Vi tok det rolig i den perioden som Spania fikk tre mål etter hverandre. Laget gikk ikke i koma, men kom tilbake, sa Wilbek til dansk TV 2.

Lars Christiansen ble dansk toppscorer med sine sju fulltreffere, mens Alberto Entrerrios var mest effektiv med sine fem mål for Spania.

Danmark møter Russland lørdag og avslutter mot Tsjekkia søndag. Mulighetene for å ta seg til kvartfinale er fortsatt gode for danskene.

(ANB-NTB)

I SKUDDET: Jesper Jensen og de andre danske drengene har virkelig fått opp dampen. I kveld slo de sterke Spania i A-sluttspillet i VM. Foto: ULI DECK/EPA/SCANPIX
I SKUDDET: Jesper Jensen og de andre danske drengene har virkelig fått opp dampen. I kveld slo de sterke Spania i A-sluttspillet i VM. Foto: ULI DECK/EPA/SCANPIX Vis mer
SMART: Danmarks landslagstrener Ulrik Wilbek kan feire en ny triumf. - Laget gikk ikke i koma, men kom tilbake, sier han.