Danmark og Hellas mister VM

Tyrkia og Tsjekkia til playoff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg alle kveldens kamper her!

(Dagbladet.no): Tyrkia og Tsjekkia ble kveldens to første lag til å sikre seg playoff-plasser.

Tyrkia vant oppskriftsmessig 1-0 på bortebane mot Tyrkia. Tümer scoret kampens enste mål etter 57 minutter.

Dermed hjalp det ikke Danmark og Hellas at de slo henholdsvis Kasakhstan og Georgia i dag. Ukraina vant gruppa foran Tyrkia.

I Finland gikk Tsjekkia realt til verks. De måtte vinne bortekampen for å passere Romania, som spilte sin siste kvalifiseringskamp i helga.

Etter bare seks minutter av første omgang gjorde Tomas Jun 1-0 for tsjekkerne. Tomas Rosicky økte ledelsen like langt inn i andre omgang, mens Marek Heinz punkterte kampen etter 58 minutter.

Tyrkia og Tsjekkia er begge høyere ranket enn Norge på Fifa-rankingen, og sannsynlige motstandere for Norge i playoff. Men fortsatt kan Norge også møte et lavere ranket lag i playoff. Alt avhenger av resultatene i de øvrige kampene i kveld.

SKUFFET: Jon Dahl Tomasson og Danmark vant 2-1 i Kasahkstan, men det hjalp lite så lenge Tyrkia gjorde jobben sin i Albania. Foto: AP/Scanpix
SKUFFET: Jon Dahl Tomasson og Danmark vant 2-1 i Kasahkstan, men det hjalp lite så lenge Tyrkia gjorde jobben sin i Albania. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer