Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Danmark til semifinale som gruppevinner

Få problemer med Slovenia.

(Dagbladet.no): Slovenia klarte aldri å gjøre livet like surt for de danske håndballherrene som det Norge opplevde i går.

Med sifrene 28-23 kan danskene innstille seg på å tilbringe helgen i OL-byen Lillehammer, og det som semifinalist og gruppevinner i Håndball-EM.

Danskene vil møte toeren i den andre mellomspillsgruppa i semifinalen, og det ble Tyskland etter at tyskerne beseiret Sverige med to mål, 31-29. 

SKAL TIL LILLEHAMMER: Lars Christiansen og Danmark leverte en ny solid forestilling i mellomspillet mot Slovenia. Dermed reiser danskene til Lillehammer og semifinalene som gruppevinner. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix
SKAL TIL LILLEHAMMER: Lars Christiansen og Danmark leverte en ny solid forestilling i mellomspillet mot Slovenia. Dermed reiser danskene til Lillehammer og semifinalene som gruppevinner. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media