Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Danmark vil arrangere fotball-EM med Norge

I 2024 eller 2028.

EM I NORDEN?: Det danske fotballforbundet (DBU) ønsker å få et EM i fotball for menn til Norden i 2024 eller 2028. Danskene vil ha Norge, Sverige og Finland med på laget.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
EM I NORDEN?: Det danske fotballforbundet (DBU) ønsker å få et EM i fotball for menn til Norden i 2024 eller 2028. Danskene vil ha Norge, Sverige og Finland med på laget. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Det danske fotballforbundet (DBU) ønsker å få et EM i fotball for menn til Norden i 2024 eller 2028. Danskene vil ha Norge, Sverige og Finland med på laget.

Det skriver DBU på sitt eget nettsted. DBU-formann Jesper Møller presenterte ideen for sine nordiske kolleger på FIFA-kongressen i Zürich nylig. Fredag har Møller fått DBU-styrets støtte til å jobbe videre med ideen.

- EM er en av fotballverdenens største begivenheter. Det er fantastisk for alle som elsker fotball, sier Møller til nettstedet.

- Forbundene i Norden har felles verdier på mange områder. Det gjelder også hvordan vi kan arrangere et EM med fokus på frivillighet, bærekraft og trivsel innen fotballen, legger Møller til.

En beslutning kan ventes våren 2017, ifølge nyhetsbyrået Ritzau. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media