KAN BLI DANMARK-SJEF: Michael Laudrups suksess i Swansea blir lagt merke til. Danmarks fotballforbund (DBU) vil likevel ikke utelukke at de klarer å få Laudrup som erstatter når Morten Olsen gir seg. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
KAN BLI DANMARK-SJEF: Michael Laudrups suksess i Swansea blir lagt merke til. Danmarks fotballforbund (DBU) vil likevel ikke utelukke at de klarer å få Laudrup som erstatter når Morten Olsen gir seg. Foto: REUTERS/Rebecca NadenVis mer

Danmark vurderer Laudrup som ha Olsen-erstatter

Men kan få konkurranse fra større klubber enn Swansea.

Michael Laudrups suksess i Swansea blir lagt merke til. Danmarks fotballforbund (DBU) vil likevel ikke utelukke at de klarer å få Laudrup som erstatter når Morten Olsen gir seg.

Danskene kan få konkurranse fra større klubber enn Swansea.

- Ting skjer raskt i denne bransjen og det er umulig å se halvannet år fram i tid, sier DBUs generalsekretær Jim Stjerne.

Swansea innledet sesongen solid, men så fikk Laudrup kritikk fra spillerne for blant annet treningsopplegget. Dansken fikk samlet spillerne og Swansea fikk igjen suksess.

- Michael er gått fra å være en stor suksess i Swansea til å være en tvilsom suksess, til igjen å være en stor suksess, sier Stjerne.

Morten Olsen har kontrakt med DBU til sommeren 2014.

- Vi har en avtale med Morten og inntil han kommer til oss og ber om en slutt på samarbeidet, er det ikke tema å avbryte kontrakten før, sier Stjerne.

(NTB)