Åge Hareide sammenlikner Magnus Wolff Eikrem med Christian Eriksen

Danmarks landslagstrener hadde tatt ut Eliteseriens beste spiller

At Lars Lagerbäck synes Eliteserien stinker er hans subjektive mening. Men det er tjenesteforsømmelse om han ikke bruker litt tid på Magnus Wolff Eikrem.

MOLDE  20190512.
Eliteserien fotball 2019: Molde - Mjøndalen (1-0). Moldes Magnus Wolff Eikrem gir instrukser i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Mjøndalen på Aker Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MOLDE 20190512. Eliteserien fotball 2019: Molde - Mjøndalen (1-0). Moldes Magnus Wolff Eikrem gir instrukser i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Mjøndalen på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Bodø/Glimt-Odd 3-0 (1-0)Molde-Brann 1–1 (0–0)

NÅR DET BESTE laget brenner den ene sjansen etter den andre, og trenger to straffespark for å score ett mål, vil det alltid være i fare. Derfor sleit Molde hjemme mot Brann. Når Ruben Yttergård Jenssen i tillegg gir Brann 1–0 med høyrebeinet er marginene imot knapt til å tro..

Da er det ikke nok å være best.

Minimal effektivitet gir minimalt med poeng.

MEN MOLDE TRENGER ikke bekymre seg veldig. Hadde Brann dominert dem hjemme hadde Erling Moe fått mye å tenke på. Slik det ble handlet det mest om Brann-keeper Håkon Opdals fantastiske keeperspill, og Branns evner til å ta seg sammen og løfte seg etter en tung førsteomgang. For kvelder som denne på Aker Stadion vil en frontrunner alltid oppleve.

Det er ikke lett å vinne et seriemesterskap.

Det skal ikke være det heller.

FOR NOEN UKER siden, uten sammenlikning for øvrig, fortalte Åge Hareide om hvor viktig det er å ha spillere som Christian Eriksen (Tottenham/Danmark) og Magnus Wolff Eikrem (Molde) i et fotballag.

Etter å ha fulgt Eriksen lenge, og Eikrem siden Molde-returen i fjor, skjønner jeg hva han mener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer