Danmarks trener dyttet dommer

Straffes av FIFA.

Danmarks landslagssjef Kenneth Heiner-Møller forvises fra trenerbenken som straff for usportslig oppførsel i VM-kampen mot Kina.

FIFA har henlagt danskenes klage på spionasje og sabotasje i oppkjøringen til VM-kampen i Wuhan onsdag, men reagerer mot Heiner-Møller for ufin opptreden mot fjerdedommeren. Han skal ha dyttet til henne.

- Det kan jeg ikke huske. Jeg vet at hun kom til det tekniske området og sto veldig nær meg da jeg prøvde å få kontakt med mine spillere, men jeg kan ikke huske å ha dyttet henne, sier Heiner-Møller til Ritzau.

Han er utestengt i fire kamper, men halve straffen gjøres betinget med prøvetid på seks måneder. Det innebærer likevel forvisning fra trenerbenken i de to siste gruppekampene mot New Zealand og Brasil.

Etter tapet mot Kina kan det fort være Danmarks to siste kamper i VM.

(NTB)

STRAFFES: FIFA straffer danskenes trener med to kamper på tribunen for å ha dyttet en fjerdedommer under kampen mot Kina. Kenneth Heiner-Møller vil få to ekstra kamper i straff dersom han gjør noe liknende igjen i løpet av de neste seks månedene. Foto: SCANPIX
STRAFFES: FIFA straffer danskenes trener med to kamper på tribunen for å ha dyttet en fjerdedommer under kampen mot Kina. Kenneth Heiner-Møller vil få to ekstra kamper i straff dersom han gjør noe liknende igjen i løpet av de neste seks månedene. Foto: SCANPIX Vis mer